Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg koronás...

Szerintetek tényleg koronás vagyok, vagy ez a démon miatt van?

Figyelt kérdés
Furcsa dolgokat tapasztaltam az elmúlt időben (hajnalban kopogás a falon, ajtócsapkodás, morgó hangok a padlásról) ezért megpróbáltam kitisztítani a házat azzal hogy levendulás füstölőt égettem. Na most azóta köhögök és szorítást érzek a mellkasomban. A háziorvos elküldött tesztre és elvileg koronás vagyok de én ebben nem hiszek, mármint a vírusban. Szerintem a démon csinál velem valamit. Adjatok tanácsot, nagyon félek, lámpánál merek csak aludni.

2021. dec. 1. 19:32
1 2
 11/16 Grimfox ***** válasza:
100%

A kérdés ez volt: "Szerintetek tényleg koronás vagyok, vagy ez a démon miatt van?". Sajnos igen, tényleg koronás vagy. Mielőbbi felépülést kívánok! Remélem komplikációk nélkül, hamar meggyógyulsz.

A levendulás füstölő nem alkalmas arra, hogy egy démont elűzzön. Általában semmilyen füstölő sem alkalmas rá, egy rituálé részeként kell használni, és ott sem a füstölő a lényeg. Általában tömjént, zsályát, és izsópot lehet füstölni ilyen rituálék során. A levendula egyes szellemi lényeket még erősít, és vonz is a megfelelő szertartás mellett, bár ezek nem démonok.

2021. dec. 1. 20:13
 12/16 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ AKKOR MIT CISNÁLJAK??? ráadásul most össze is vagyok zárva a démonnal még egy hétig
2021. dec. 1. 20:57
 13/16 Grimfox ***** válasza:
100%

Ne vedd bizonyosra, hogy démonról van szó. A fent leírt jelenségeket az esetek többségében nem démon, de még csak nem is valamilyen szellemi lény okozza, hanem egy ember tudattalanja. Poltergeist jelenség, akaratlan pszichikus erő megnyilvánulása. 10-25 éves kor között a leggyakoribb a jelenség, és minden esetben stressz váltja ki.

Amennyiben mégis démonnak tulajdonítod, a legjobb amit tehetsz, hogy megtagadod tőle a befolyást. Eldöntöd, hogy nincs befolyása fölötted, képtelen hatni rád, képtelen ártani neked bármilyen módon is. Ezt alaposan, és egyértelműen fogalmazd meg, és erre a gondolatra koncentráld az akaratodat. Általában azt mondják, hogy pozitív kijelentő mondatokat kell használni, ha el akarsz érni valamit, de ez nem mindig igaz. Ha valaminek a befolyását, hatását akarod elutasítani, tagadó mondatot érdemes használnod. A "nem" szó önmagában is elég erős elutasítás, ha kellő akarat van mögötte. Elűzni nem fogd ezzel, de ha nem képes rád hatni, nincs értelme, hogy maradjon. A démonok csak olyasmit csinálnak, ami az érdekeiket szolgálja. Ha szilárdan elutasítod a befolyását, és folyamatosan fenntartod ezt a gondolatot a tudatod hátterében, semmilyen módon nem fog tudni neked ártani. Aztán majd szépen elmegy. Démonűző, szelleműző rituálét nem javasolnék, mert azzal elismered a létezését, és a befolyását magad fölött, ezért ha nem sikerül a rituálé, akkor csak növekszik a befolyása fölötted.

De ismétlem, elsődlegesen ne abból indulj ki, hogy egy démon okozza a különös jelenségeket. Ez a ritkábbik eset. Általában egy élő embertől származnak a jelenségek, amiket akaratán kívül okoz. A legjobban mindig a jelenségek okozója szenved maguktól a jelenségektől. Ez a két tanács jut eszembe csak. Valamint az, hogy betegen semmi esetre ne próbálkozz semmilyen rituáléval.

2021. dec. 1. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
61%
Tuti a démon. Éjszaka megerőszakolt és náluk ez egy nemi betegség tünet.
2021. dec. 2. 06:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hiszel a vírusban, akkor az a több ezer ember viccből hunyt el ? Te most a vírussal vagy összezárva.
2021. dec. 2. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki, legalább nem vagy egyedül. Teszteltesd a démont is, ha nem akarod, hogy egész éjjel köhögjön.
2021. dec. 2. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!