Szerintetek tényleg koronás vagyok, vagy ez a démon miatt van?
Figyelt kérdés
Furcsa dolgokat tapasztaltam az elmúlt időben (hajnalban kopogás a falon, ajtócsapkodás, morgó hangok a padlásról) ezért megpróbáltam kitisztítani a házat azzal hogy levendulás füstölőt égettem. Na most azóta köhögök és szorítást érzek a mellkasomban. A háziorvos elküldött tesztre és elvileg koronás vagyok de én ebben nem hiszek, mármint a vírusban. Szerintem a démon csinál velem valamit. Adjatok tanácsot, nagyon félek, lámpánál merek csak aludni.2021. dec. 1. 19:32
1/16 anonim válasza:
Lehet a démon koronás. Tőle kaptad
2/16 anonim válasza:
Vagy egy koronás keresztespóktól
3/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy vírushívők ne írjanak
2021. dec. 1. 19:36
4/16 anonim válasza:
Márpedig kérdező, a vírus nagyon is valós
5/16 A kérdező kommentje:
fideszesek se írjanak köszi
2021. dec. 1. 19:44
6/16 anonim válasza:
(négyes vagyok) Parancsolsz? HOGY A BÁNATBA JÖN IDE A POLITIKA? Fejezd már be B+. Állandóan belekeveritek a poltikát, a vallást meg azt a *köhöm* négybetűs közösséget MINDENBE! Elég legyen már... NEM csak nekem van elegem az ilyen belekeverésekből, ez biztos. Mellesleg politikailag független vagyok, NEM érdekel. Aetista vagyok, tehát NEM vallásos. Az a *köhöm* közösség meg le van tömve az emberek torkán és UNALMAS!
7/16 A kérdező kommentje:
de miért nem a kérdésre válaszolsz???
2021. dec. 1. 19:53
8/16 anonim válasza:
Hatos vagyok. Őszintén? Nem tudom. A vírus nem okoz hallucinációt, és az emberiség legtöbbjét (ami 99.9%) még nem támadta meg semmi természetfölötti. Hiszek a természetfölötti dolgokban, de nem vakon. És most te jössz, válaszolj kérlek: hogy jön ide a politika?
9/16 anonim válasza:
A háziorvos általi teszt "beutaló" az pozitív?
"Elvileg" az + !
Hogy kiderítsük...
Vannak otthon okkult dolgaid?
Képek, könyvek, amulettek, zene, szobrok, keresztek, gömb, piros karkötő, stb. ? Érdekelnek az okkult dolgok? Foglalkozol vele?
10/16 anonim válasza:
A vírus, ami a betegséget okozza létezik. A körülötte elszabadult ,,pokol,, valós alapja már más kérdés. Tehát ha a teszted pozitív, akkor elkaptad. Ez nem hit kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!