Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A magyar Hinduk miért akarják...

A magyar Hinduk miért akarják azt, hogy a szexualitást ne élje meg senki?

Figyelt kérdés
Bár ahogy hallom az Angolok óta Indiaiak is prűdebbek lettek, de ott ezt annyira nem erőltetik mint itt, legalábbis annyi információ alapján ami elérhető az interneten.
2021. nov. 30. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Egetverő probléma, a magyar népesség jelentős hányadát a hinduk teszik ki... A magyar keresztények prüdériája meg képmutatása nem zavar?
2021. nov. 30. 21:31
 2/11 A kérdező kommentje:
1. Minden vallás ismeretéhez 10 élet is kevés lenne, én se tudok mindenről mindent, aki pedig ezt állítja az hazudik.
2021. nov. 30. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
És ez most hogy jön ide? Te ittál, kérdező??
2021. nov. 30. 21:39
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Én a Hindukról feltettem egy kérdést, erre engem kérdeznek, hogy miért nem zavar a keresztények prüdériája. Nem tudom mi lenne, ha a kérdésemre választ kapnék nem pedig kérdés, hogy miért pont ezt kérdezem.
2021. nov. 30. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

Ezt az állítást honnan veszed?

Ha senki sem élné meg a szexualitást akkor nagyon hamar kihalna az emberiség.

2021. nov. 30. 21:50
 6/11 anonim válasza:
75%
5. Magyar hindu és buddhista közösségekben tényleg létező probléma.
2021. nov. 30. 21:52
 7/11 Grimfox ***** válasza:
79%
A hindu vallás egyik lényeges eleme a földi vágyakról való lemondás, vagy legalább is a földi vágyak megzabolázása. Az indiai közösség több ezer éve létezik, a magyar csak kb 40 éve. Ott a többség ilyen vallású, itt csak nagyon elenyésző kisebbség követi ezt a vallást. Ott a világi, és vallási életet is átjárja a hindu kultúra, itt csak a vallást vették át, a kultúra, kulturális környezet még mindig keresztény. Ha nem veszik elég szigorúan a hindu tanításokat, a környezet sokkal könnyebben befolyásolja őket. Ők nem született hinduk, hanem felvették ezt a vallást, méghozzá egy vallásidegen környezetben. Az ilyen döntéseknek általában az az oka, hogy a betérők minél jobban elmélyedjenek a vallás tanításaiban, befogadják a vallás lényegét. És a hindu vallásnak fontos eleme a testi vágyakról való lemondás. Nincs semmi hiba, vagy kivetnivaló ebben a döntésben, amit csinálnak, az teljesen egyezik a vallásuk fő célkitűzéseivel.
2021. nov. 30. 21:57
 8/11 Grimfox ***** válasza:
47%
Bocsánat, nagyjából 50 éve.
2021. nov. 30. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden vallásbna ott vannak a különféle korlátozások is. A vallás olyan, mint a politika, a többség irányítására lett kitalálva, mert az átlagember irányítható, maipulálhato, könnyen bedől különféle eszméknek ráadásul megosztó.

Ezért nem tartom helyesnek a vallásosságot. Más dolog a szubjektiv hit és más a birka vallásosság. Nem kell követni, aztán szexelhetsz amennyit akarsz.

2021. dec. 1. 07:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Tehát magyarként az egyetlen megoldás ha hindu akarok lenni, hogy megtanulok legalább angolul és keresek egy hindu közösséget külföldön ami tényleg úgy is működik mint Indiában?
2021. dec. 1. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!