Mi a bizonyíték arra, hogy a föld lapos vagy gömb alakú?
Vannak akik azt állítják, hogy a föld lapos, vannak azt mondják, hogy gömb alakú.
Nem tudom, hogy melyiknek higgyek...
A probléma tényleg az, hogy egy átlagembernek, hogyan bizonyítod be, hogy a föld lapos. Most mutogathatsz képleteket, valszeg az ember ezeket érteni sem fogja, nemhogy hinni neki.
Itt valaki felvetette, hogy a tankönyveknek kéne hinni, de az sem ajánlott, főleg a magyar oktatási rendszerben. Földrajzból és történelemből tele van a tananyag fél igazságokkal vagy tényként eladott elméletekkel (pl tényként tanultuk, hogy a földnek milyen kéregrétegei vannak, de erről max feltételezéseink lehetnek).
Én 2 dolog alapján győzödtem, hogy a föld tényleg gömb alakú:
1. Miért hazudnának, hogy a föld gömbölyű
2. Megnéztem laposföldesek kísérleteit, hogy bebizonyítsák, hogy a föld lapos. Minden, egy picit tudományosnak mondható kísérlet, teljes kudarccal végződött és a gömbölyűséget bizonyította.
KÖNNYEBB HAZUDNI VALAKINEK, MINT MEGGYŐZNI ARRÓL, HOGY HAZUDTAK NEKI
A világ irányítóinak felsőbb szintjei által ránk erőltetett hazugságok világában élünk.
Könnyebb hazudni valakinek, mint meggyőzni arról, hogy hazudtak neki, különösen akkor, ha tudtán kívül a félelem rabja. Ha a világhited ALAPJA az, hogy egy forgó vízgömb körte rakétán vagy, amely egy végtelen űrvákuumban repül, akkor nem fogod tudni, hogy KI vagy, HOL vagy és MI vagy valójában. Elveszett leszel és jelentéktelennek fogod érezni magad, ha nem TUDOD, hogy a teremtés középpontjában vagy, nem pedig egy porszemnyi porszemen egy folyamatosan táguló univerzumban.
Ezzel a hittel bármiről meg lehetsz győződve. Az ébredéshez a világotok alapjaival KELL kezdenetek, és onnan láthattok túl a képzeletbeli görbén.
"A rakéta olyan jármű vagy repülőeszköz, amely a sugárhajtás elvén, az égési gázok kilövellésével a mozgatásához szükséges tolóerőt a környezettől függetlenül állítja elő."
A föld nem állít elő tolóerőt gázok vagy bármilyen anyag kilövellésével.
Kik vagy mik a "világ irányítóinak felsőbb szintjei"?
A válaszod többi részével egyet tudok érteni.
Leginkább ami a gömbformát igazolja:
Vannak helyek a Földön nem megy a horizont alá a Nap, ez lapos földön eleve lehetetlen volna. Persze erről csak győződhetsz meg ha valóságosnak fogadod el az erről készül time lapse videókat(megsúgom a laposföldesek tagadják ezek valódiságát) vagy elutazol oda és saját szemeddel győződsz meg róla.
Ilyen helyek:
Nyáron:
Finnország északi része
Izland
Spitzbergák
Svédországban, Lappföldön
Alaszkában
Szibéria északi tájain
Télen, decemberben:
Antarktisz
11-es vagyok, és ilyesmi kísérletekről beszéltem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!