Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet rajtam rontás?

Lehet rajtam rontás?

Figyelt kérdés

Remélem jó kategóriába írtam..

Én sem hittem soha az ilyenekben, azonban az imént bejött hozzám egy cigányasszony, mint a mesékben. Elkezdtem vele beszélgetni, nagyon kedves és mosolygós volt. Aztán egyszer csak rámnézett és megkérdezte, hogy mostanában jól érzem-e magam. Természetesen a válaszom "persze" volt. Szerinte nagyon sok rontás van rajtam, ami a koromat tekintve nagyon szomorú (fiatal vagyok). Kicsit megijesztett, mert én tipikusan az az ember vagyok, aki egész nap mosolyog, igyekszik kedves lenni, egyébként pedig belül önpusztító gondolatok kínoznak és szorongok, de persze ezt másnak sosem mondtam el. Egy ideje valóban csak rossz dolog történik velem, úgy körülbelül három és fél éve. Igyekszem pozitív maradni és mindent a legjobb tudásom szerint végezni, így nem gondolom, hogy a hozzáállásommal lenne probléma. Persze még beszélgettem a hölggyel és tudom, hogy jó pénz van ebben (az imént kerestem rá az interneten), de nem lehet ebben valami igazság? Semmiképp sem fizetnék ilyen szertartásokért, de láttam, hogy van aki kövekkel, talizmánokkal, füstölőkkel tartja távol az ilyen ártó dolgokat. Érdemes egyáltalán beszereznem ilyesmit?

2021. nov. 17. 11:44
 1/4 Grimfox ***** válasza:
77%
Az önpusztító gondolatok nagyjából olyan hatást fejtenek ki rád testileg, szellemileg, és a körülötted zajló események által, mintha rontás lenne rajtad. Ha ezektől megszabadulsz, javulni fog a helyzet. Persze fokozatosan. Ettől függetlenül szerezhetsz, vagy akár készíthetsz is amulettet magadnak, ami a külső káros befolyásokat távoltartja. Egyfelől megnyugtat, másfelől ha valaki tényleg ártana neked, mert érzi, hogy belül sebezhető vagy, még ha kívül nem is látszik, akkor ezzel meg tudod előzni. A füstölők nem tartják távol. Azok csak az amulettkészítés, és más szertartások kellékei, elemei.
2021. nov. 17. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Mondogasd ezt: "Minden rontás, minden átok szálljon vissza rólam, s családomról arra, aki küldte."

Tégy egy üveggömböt az utcai ablakod karnisára, az vissza ver mindent.

Tégy a bejárati ajtóhoz egy foghagyma füzért, nem jönnek hozzád rossz szándékú emberek.

2021. nov. 17. 12:53
 3/4 Makacs Kun ***** válasza:
27%
Én minden reggel lecsekkolom magam még az ágyban, hogy nem érzek-e kényszerszerű vágyat arra, hogy brekegjek. Hogy nem akar-e valaki békává változtatni.
2021. nov. 17. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nincsen rontás rajtad, hidd el nyugodtan. Sajnos ismertem olyan embert akin volt. A vén k--va csak le akart húzni pénzzel.
2021. nov. 19. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!