Rontás levétel! Kit ajánlatok?
(Most nem érdekelnek az olyan hozzászólások, hogy “rontás/átok nem létezik” ,”kamu az egész”, “lehúzás”. Te szkeptikus vagy, én nem! Köszönöm!)
Sziasztok! Kit ajánlotok, aki nagyon ért a rontás levételhez?
Rengeteg problémám van az elmúlt években, amiket már minden féle módon próbáltam megoldani, de nem sikerült , majd egy vad idegen ember (nem mondtam neki semmit ezekről) azt mondta, hogy egy fekete felhő kísér mindenhova engem. Nagy bajom (halál) nem lesz, viszont folyamatos akadályokat, nehézségeket fog elém állítani. Nem is mennék bele, miket mondott még. A lényeg , hogy ő levenni nem tudja rólam ezt a “felhőt”, viszont elmondása szerint sürgősen segítséget kellene kérnem, mert látványosan el vagyok fáradva ettől az egésztől.
Alapból nagyon boldog ember vagyok! Viszont nem telik el úgy 1 hónap, hogy ne legyen valami, ami földhöz b*sz (bocsánat).
Kirúgások,autó balesetek, szakítások, és betegségek…ezek a komolyabbak. NEM VONZOM BE! Mindig pozitívan gondolkodom! De most ezzel a fekete felhős szöveggel el kicsit elcsavarták a fejem.
Eljátszottam a gondolattal, hogyha ennyire erre van szükséged akkor eljátszom a mágust, és lehúzlak kb. 50eFt-ra. Inkább én járjak jól mint a sok féreg aki hivatásszerűen veri át a szerencsétleneket.
De nem, nem fér bele ilyen az erkölcsi normámba.
Kedves fundamentalista vándor!
Írj privit, árban megegyezünk.
Éva a tiszta fényū
Azért arra kíváncsi volnék, hogy a borostyánkő nem-e lép reakcióba a vízzel vagy a szappan vegyületeivel. Mert vannak olyan kristályok és kövek amiket nem jó ötlet ha vízzel érintkeznek. Például szét mállanak, vagy az egészségre veszélyes vegyület is előállítódhat a vízzel való reakció okán.
Ingyen munkánál nincs drágább, tehát ingyen, fizetséged nélkül ne fogadd el senkitől.
Pénzért pedig azzal csináltasd, aki a legkevesebbet kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!