Mi a 17-es szám numerológiai jelentése?
Ezt a választ a Kedves Kérdező éppen 22:22 kor adta, amely a 11:11 es szám duplája. A 11 es számból kettő van, de a 11-es számban magában is kettő van, mert két 11 egymás mellett. Ezzel a számmal képesek lehetünk megtalálni a tükör énünket. Az ilyen emberek olyan információkat jeleznek vissza számunkra, amelyek segítenek felszínre törni azt, amit az egó ezidáig elnyomott bennünk. Ez egyszerre áldás és átok, de nagyon különleges
Ahogy a világ legszebb filmjéből származó idézet mondja: "Amikor meglátja élete szerelmét, egyszerre boldog és szomorú. Boldog, mert látja, hogy a párjának ez csak a kezdet és szomorú, mert számára már az egész véget ért."
Ez igazán kedves volt. A végét még nem teljesen értem.
Láttam a filmet (és nagyon érdekes volt, tetszett), de a pontos részletekre már nem emlékszem.
#4. Ma néhány válaszomnál észrevettem - mivel egy kicsit felhívtad erre a figyelmemet - hogy érdekes időpontokban küldtem el azokat. Pl éppen az előbb írtam valakinek egy kommentet és azután láttam, hogy 1:11 volt az időpont.
Egy másik kérdésnél pedig 13:33.
Ezekről a számokról is írsz? Köszönöm szépen előre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!