Ha vissza lehetne forgatni az időt,ti hová mennétek vissza?
Figyelt kérdés
és miért oda?Én 2014-be,2010-be vagy pedig 2006-ba mennék vissza,és mindent megváltoztatnék jobb irányba.mert sok mindent nagyon megbántam.meg szívesen újraélném az akkori dolgokat.Nagyon vigasztaló lenne egy ilyen lehetőség.hogy az embernek nem csak egy esélye van,hanem van második esély.és úgy értem ezt az egészet,hogy mindenki veled együtt visszamenne abba az időbe,minden visszaállna az akkori állapotba.2021. nov. 12. 16:11
11/13 anonim válasza:
Nyolcadikos koromba mennék vissza, és egy semmire sem jó nyelv helyett angol tagozatra mennék a gimnáziumba.
12/13 anonim válasza:
Születésem előtt, anyukám méhébe. És ha lehet, ott is maradnék.
13/13 anonim válasza:
7. Osztályba, több dolgon változtatnék. Jobban tanulnék meg valamit nem csinálnék meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!