Ha vissza lehetne forgatni az időt,ti hová mennétek vissza?
Figyelt kérdés
és miért oda?Én 2014-be,2010-be vagy pedig 2006-ba mennék vissza,és mindent megváltoztatnék jobb irányba.mert sok mindent nagyon megbántam.meg szívesen újraélném az akkori dolgokat.Nagyon vigasztaló lenne egy ilyen lehetőség.hogy az embernek nem csak egy esélye van,hanem van második esély.és úgy értem ezt az egészet,hogy mindenki veled együtt visszamenne abba az időbe,minden visszaállna az akkori állapotba.2021. nov. 12. 16:11
1/13 anonim válasza:
Én visszamennék azokba az időkbe, amikor a tini szerelmeimmel együtt voltunk és most már nem lennék annyira gátlásos, mint akkoriban és éjjel-nappal szexelnénk. :D
2/13 anonim válasza:
2 hónappal ezelőttre, amikor rossz emberre bíztam a macskám felügyeletét és kiszökött az ajtón.
3/13 anonim válasza:
A saját életemben 2003-ba, mert az egy nagyon jó, boldog időszak volt. Egyébként pedig a dualizmus korába, szeretném megnézni a századforduló környéki Budapestet.
5/13 anonim válasza:
1913-ba, és elmesélném a magyar vezetőknek, mi következik 20-ban, ha lelkesen vonulnak Ausztria oldalán egy év múlva
6/13 anonim válasza:
Én a reneszánsz korba mennék szeretem azt az életet
7/13 anonim válasza:
A saját életemben 2005-be, ahol másfelé terelném az életem. De az a baj, hogy igazából sosem lehet tudni, hogyan alakultak volna a dolgok. Lehet, még rosszabb lett volna (bár elég nehéz lenne alulmúlni azt az időszakot)... :/
8/13 anonim válasza:
Saját életembe mennék vissza, amikor 7-9 éves voltam. Boldog gyerekkorom volt, imádtam a nyári szünetet. Éltek még a szüleim, a nővéremmel is jóban voltunk. Sokat játszottunk a szomszéd gyerekekkel a közeli parkban. Minden olyan egyszerű volt, és semmi olyan gondom nem volt, mint most felnőttként.
9/13 anonim válasza:
10 eves koroba mennek vissza
De a mai tudasommal!
Lenne par dolog amin valtoztatnek!
10/13 anonim válasza:
Szívesen megnézném Jézus megfeszítését élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!