Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szivárvány főnix jelentése?

Szivárvány főnix jelentése?

Figyelt kérdés

Igazából álomban jelent meg,

De az álom jelentése nem elsődleges, inkább a főni, a szivárvány főnix. Az álmot csak azért írtam le mert még éles. De nagyjából a vezetésről szól, szerintem. Arról hogy hogyan kell az embereket az egyes pozíciókra helyezni.

A sztori annyi hogy vezér voltam, 2-3 tábornokkal. S az úr kinek sereget toboroztunk a haditerven dolgozott.

5 részre voltak osztva a fajok. Tűz, víz, levegő, föld és még valami.

Csak a mihez képest a föld erői orkok, trollok, koboldok S hasonlók voltak. Ők építészek, földművesek és erős gyalogsággal rendelkeztek. A tűzé a törpök, gnómok, goblinok. A sütés főzés füstölés, kovacsolás -ért feleltek. Szóval minden faj amimhez a legjobban ért abban az elemben szerepelt. Hát voltak bajok a toborzás közben.

De a herceg aki alatt szolgáltam a végén kiderült, hogy egy főnix, olyan tűzmadár aki veszélyesen született újjá, tűzben és vízben. S létrehozva a szivárványt. A történet szerint ha nem sikerül a halhatatlannak hitt főnix meghal.

A jelentés után kijelentette, hogy megbízik bennem.

2021. nov. 3. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
semmit se jelent
2021. nov. 3. 09:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva, lehet túltóltam. Az álom maga a vezetésről szól, az elmúlt hetekben vezetés módszertant olvastam, hogy hogyan kell jól kordinálni a csapatot, hogy a munka a lehető legjobban menjen. Ugyanakkor a bizalom hiánya is jelen volt a napokban...

A főnix mint szimbólum tegnap előtti. A "one day more zabkása" logójából eredeztethető. Szóval az álom jelentése kb megvan.

A szivárvány főnix jelentése viszont nincs. A: külön kezeljem a szavakat. Vagy B:egyben van jelentősége, esetleg van e rá közös magyarázat.

2021. nov. 3. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
sehogy nincs semmilyen jelenosege, nem jelent semmit. csak egy alom
2021. nov. 3. 15:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Továbbra sem az álom érdekel. 😂

Az álom jelentése a múltban foglalkoztatott témákat dolgozza fel, azon kívül nem jelent sokat, ahogy mondod semmit. De ugye az a része megvan.

Ami érdekel hogy a szivárványnak és a főnixnek külön külön van jelentése az ezotériában. De egyben van e?

2021. nov. 3. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!