Plyeka vagy hazugság hogy lehet egy adott tárgyra szerencsét hozzni?
Figyelt kérdés
Régebben az hallotam hogy ilyen márvány vagy szép-drága vagy ékszerekre lehet ilyen mágiát hozzni,hogy szerencsét hozzon,vagy egyszerű dologra pl:sapkára,kis picskára,vagy bármire amire szeretnél.
De csak azt plyekálták volt osztályomban,hogy lehetséges,de az nem hogy hogyan.
Szerintettek lehetséges?
#Mágia,ezüs,kő,szerencse
2021. okt. 30. 04:07
1/5 anonim válasza:
Az idióták szerint lehetséges. Nirmális ember ilyent meg sem hallgat.
2/5 A kérdező kommentje:
1
Hát,figyi,mindenki abban hisz amiben akar,most ezért nem lehet valakit le idiótázni :/ :D (mondjukha illető nem állít olyatn hülyeséget,ami annyi köze van az valósághoz,mint apple-nek 50 ezres telefonoknak)
2021. okt. 30. 06:53
3/5 anonim válasza:
Ez pont akkora hülyeség, sőt még akkorább. Ergo a saját értelmezésed szerint jogosan lettél leidiótázva...
4/5 A kérdező kommentje:
3
Ámbár én miért lennék idióta?
Ember,ez mondták nekem,nem én mondom.
Mondjuk komoly bajok lehetnek legtöbb gyk válaszolóval,mert nem az válaszolják ami témával kapcsolatos..
2021. okt. 30. 07:36
5/5 Grimfox válasza:
Kabalaként szokták az ilyesmiket használni. Ahhoz, hogy szerencsehozó talizmán legyen egy tárgy, azt eleve úgy kell elkészíteni. A kabala szerencsét hoz, mert hiszel benne, hogy szerencsét hoz. Minél inkább hiszel benne, annál észrevehetőbb a hatása. Ez kicsit olyan, mint a placebohatás. Alternatívaként szuggerálhatod magadnak, hogy a tárgy szerencsét hoz, ha nem igazán tudsz hinni az ilyesmiben. A talizmán más. Azt eleve erre a célra készítik, már az alapanyagoktól kezdve, és az elkészítés menete is mágikus műveletnek minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!