Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Buddhi. Esetleg tapasztalatok?

Buddhi. Esetleg tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sajnálom, nem nagyon tudtam ezt más kategóriába sorolni.

Van a Buddhi nevű oldal, ahonnan szeretnék rendelni egy "kristály konfettit". Elvileg egy merítés, ahogy az oldalon is írták, 1600 forint, és rengeteg kristály, karkötő és hasonlók vannak benne, pontosabban ez van fel tüntetve.

Rózsakvarc

Ametiszt

Tigrisszem

Obszidián

Nyers rózsakvarc

Aventurin

Hegyikristály

Mohaachát

Füstkvarc

Karneol

Jáspis

Szodalit

Kristályok kis üvegekben

Kagylók

Kulcstartó

Kristály medálok (szív alakú)

Hematit kereszt, szív, teknős medálok

Shungit

Nyers aventurin

Ásvány chips karkötők

Epoxy piramisok

Charmok

Kalkopirit

Unakit

Térképjáspis

Valaki rendelt már innen esetleg pont ezt? Tapasztalatok? Tényleg azt kapom, ami a képen fel van tüntetve?

2021. okt. 21. 21:53
 1/1 anonim ***** válasza:
77%
Én rendeltem már tőlük, de nem pont ezt. Igazából elégedett voltam velük, de utána kicsit megbántam mert ezeket a dolgokat 10000x olcsóbban megtudtam volna venni máshol. Szerintem jobban jársz ha bemész egy kristály boltba és megveszed ott ami kell, mert oke hogy csak 1600 ft de a szállítási költség is kb ugyanennyi.
2021. okt. 22. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!