Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van rá valami magyarázat?

Van rá valami magyarázat?

Figyelt kérdés
Minden egyes nap, abban a pillanatban nézek rá az órára amelyik évben születtem. 2008-20:08. Van valami jelentése?

2021. okt. 4. 20:22
 1/2 Grimfox ***** válasza:
59%
Jelentése nincs, ez egy tudattalanul berögzült szokás. Az ember ösztönsen keres ismerős mintákat, legyenek azok számok, vagy formák. Én például állandóan négylevelű lőheréket találok, mert nekem erre fixálódott a figyelmem. De te magad adhatsz neki jelentést. Ha társítod olyan gondolatokkal, hogy mivel a születési évedet mutatja, ezért szerencsés időpont, akkor egy idő után ez is rögzülni fog. Mivel rögzül, hogy szerencsés időpontban néztél az órára, szerencsésnek fogod magad érezni. Aki szerencsésnek rézi magát, az gyakorlatilag szerencsés. A pozitív eseményeket szerencsésnek fogod találni, és kevésbé figyelsz fel a negatív eseményekre, amik ilyen alkalmak után történnek veled. Ez amolyan önkondícionálás, és érdemes a hasznodra fordítani. Ez valahol a parapszichológia, a pszichológia, és a mágia közös határterületein létező jelenség.
2021. okt. 4. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem annyit, h gyorsan röpül az idő.

Neked másnem annyit h nem felejtés el

2021. okt. 5. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!