Ha holdtöltekor szedik a kakukkfüvet akkor tényleg más lesz mint ha nem akkor szednék?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 07:38
11/21 Grimfox válasza:
Ha egy nő egyedül járkál, annak még ma is sok veszélye lehet, nemhogy akkoriban. Éjjel még én is csak a közeli erdőkbe megyek ki, pedig én nem vagyok nő, és manapság biztonságosabb.
12/21 anonim válasza:
Kóborkutyák még most is megtépnek halálosan valakit kb. minden évben és még csak az erdőig se kell menni.
13/21 Grimfox válasza:
A vaddisznó se veszélytelen, és városok közelében illegális favágók, meg illegális hulladéklerakók is előferdülnek éjjel. Egyikkel sem egészséges összefutni.
14/21 anonim válasza:
13. én az egyik favágóval lespanoltam, no para csak 17 évig boxolt de a sitten abbahagyta :'DD
15/21 anonim válasza:
Bár mondjuk itt a "hegylakók" fele tudja hogy edzeni járok ki ezért még tisztel is némelyik xdd
16/21 Grimfox válasza:
Rólam azokon a környékeken, amerre járok azt tudják, hogy mindig túrabottal járok ki, és hazafelé három bokornyi gyógynövény lóg ki a táskáimból, amiket magammal vittem. Bizonyos körök elég babonásak azokon a környékeken ahhoz, hogy ne kössenek belém. Nappal legalább is. Éjjel még nem találkoztam össze senkivel az erdőben, és szerintem jobb is így.
17/21 A kérdező kommentje:
Ja hogy éphogy csak nem seprun lovagolt?
2021. szept. 26. 17:09
18/21 A kérdező kommentje:
Ja hogy éphogy csak nem seprűn lovagolsz?
2021. szept. 26. 17:09
19/21 Grimfox válasza:
Nem, annyira azért nem extrém a helyzet. Csak nem nagyon zavar mások véleménye, ha az ütközik azzal, ami érdekel. Ha keresztül kell mennem a városon úgy, hogy füvek, és virágok lógnak ki minden lehetséges helyről, tökig saras vagyok, és faragásra váró botokat is cipelek, akkor keresztül fogok menni a városon, még ha ki is röhögnek.
20/21 anonim válasza:
Grim, én már 3 busszal is mentem haza abban reménykedve hogy felenged a sofőr mert egésznapos erdőbe elkapott egy kis csapadék és már lefagyott a tököm is, ez teljesen normális :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!