Van 2 kristályom. Citrin és Karneol. Van több is viszont ennél a kettőnél éreztem bármit is. Hogyan tudnám őket ráhangolni arra, amit szeretnék elérni velük?
Úgy tudod beprogramozni őket hogy, tartod őket a kezedben magad előtt és meditálsz velük egy kicsit, és ha érzed hogy bizseregnek akkor mond nekik hogy mi a célod.
Pl. Ametisztnél azt szeretnéd hogy megvédjen. :)
Tudom hogy nagyon régi a kérdés, és lehet már nem aktuális, de azért leírom a saját tapasztalatom. Én mindig úgy csinálom hogy először is ráhangolódok a kőre, ami azt jelenti hogy minden mást kizárok körülöttem. Aztán elkezdem ismételgetni hogy mit akarok. Ezt addig csinálom ameddig nem érzem (mert ezt érezni kell) hogy a kő megteszi amit szeretnék tőle. Ja és még valami. Ha azt szeretnéd hogy a programozott kő tényleg működjön, akkor 0-24-ben a közeledben kell lennie, és ne várd hogy már másnap végrehajtsa amit szeretnél, mert ez eltarthat akár több hónapig is.
Sok sikert:D
UI.: Tényleg bocsi hogy csak most írok, de most találtam meg a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!