Valakinek teljesült már a manifesztációja?
Sziasztok, aki hisz ebben a manifesztálásban, és ki is próbálta már (pl a 369 módszert), az leírná nekem mennyi időbe telt mire teljesült az a dolog amit bevonzott? És hogy mik voltak a jelei hogy sikerülni fog?
Mesélhettek is nyugodtan !:)
Igen. De nem önszántamból. Vannak kényszeres gondolataim, van nehany ami visszajön, és érzem, hogy meg fog történni. Ha gondolok valamire és rágódok rajta picit, olyan mintha tudnám hogy meg fog e tortenni majd. Picit fura, nem is tudom megmagyarázni, de én értem csak nincs eleg szokincsem ehhez.
Lehet meg kellene probalnom a tudatos manifesztációt
Köszönöm a válaszokat !! :)
Valaki amúgy tud másik módszert manifesztálásra?
Régen a 330 ra tettem a választásom.
Manapság már csak 750-es kell.
Egy bmw tulaj.
Szia, nekem igen:D
De jó tanács: ne foglalkozz azzal, hogy mikor fog teljesülni, mert az időről sajnos nem mi döntünk, de minden a megfelelő időpontban érkezik hozzánk. És az a leggyakrabban ha elképzeled, hogy már megvan, fontos, hogy soha ne a jövőbe képzeld el, csak a jelenbe vagy a múltba.
Ajánlom Prepok Zsuzsi YouTube csatornáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!