Ez most mit jelent? (Manifesztáció)
Figyelt kérdés
Még április körül manifesztáltam egy személyről (legalabb 1 héten át folyamatosan) és észrevettem, hogy mostanában elég sok dupla számot kapok. Pl: rendszámban: 222, 777 , de a legtöbbször mindig akkor nézem meg az idő mikor pont benne van a 11-es, 55-ös, 44-es és 22-es szám. Ez most jelenthet valamit? Jelentheti azt, hogy amit manifesztáltam nemsokára valóra válik?2021. szept. 7. 15:50
1/4 anonim válasza:
Nem létezik ilyesmi. A számokat az időérzéked miatt veszed észre, és mert tudatosan figyeled az időt. Az észlelt időpontok és egyéb számok, valamint a számok és "manifesztálás" közötti kapcsolat a megerősítési torzítás miatt kap jelentőséget nálad. Bővebben:
2/4 Grimfox válasza:
Nem, hacsak ezeknek a számoknak nem volt szerves része abban, amit csináltál. Az alapján, hogy véletlenszerűek a dupla, meg tripla számok, nem voltak részei a módszerednek, a két dolog tehát nem függ össze.
3/4 anonim válasza:
Mamám mindig azt mondta soha ne igyak gyógyszerre, mert össze vissza fogok beszélni.
Na most itt valami hasonlót feltételezek.
4/4 anonim válasza:
Velem is sokszor tortenik hasonlo, Prepok Zsuzsi videoira keress ra youtubeon, esik szo a szamokrol is es a manifesztaciorol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!