Lótusz szútrát hol lehet megvenni teljes verzióban?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 20:25
1/5 anonim válasza:
Angolul fent van többféle forditásban is.
2/5 Grimfox válasza:
Ez egy magyar fordítás magyarázatokkal, és általános bevezetéssel a buddhizmus mahayana irányzatba. Meg némi egyéb magyarázat. Olvasható, és letölthető. Letöltöttem, vírusmentes.
4/5 Grimfox válasza:
Gyakorlatilag a "lótusz szútra pdf" első google találatát linkeltem be. Aztán megnéztem egy angol fordítást is, hogy a szöveg mennyire hasonlít(csak részleteket). De azért szívesen.
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! #2. vagyok. Egy ideje keresem az Avatamszaka szútrát, az egészet, magyarul.
Részleteket, magyarázatokat találtam, de az egészet még nem. Tudtok segíteni? Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!