Akik személyesen ismerik Villás Bélát, kérem, írjanak. Jártál nála tanfolyamon? Mit jelent nála az, hogy beavat?
6 os jól írta. Ezó-tól függetlenül ha valaki úgy csinál mintha mindenhez értene az valójában semmihez se ért.
Nem ismerem ezt a Villás Bélát de ha azt állítja hogy ezekben mind jártas akkor valószínűleg egyikhez se ért.
Akkor mázlid van, a kanalas jobb mint a traktoros Tivadar.
Már máskor is feltettem egy hasonló kérdést és az is szét lett offolva.
Sajnálatos, hogy nem értitek a kérdést.
Aki személyesen ismeri, bármilyen tapasztalata lehet és engem pont az érdekel.
Ha matematikaórán az a feladat van a dolgozatban, hogy 1+1 mennyivel egyenlő, akkor arra nem válasz az, hogy szám.
Ha ilyenekkel írnátok tele a dolgozatot, akkor nyilvánvalóan az egyes lenne.
Tehát a minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár mondással párhuzamot vonva: a minden válasz reagálás, de nem minden reagálás válasz vajon érthető itt még valakinek?
Úgy tűnik, hogy nem.
Ha valaki egyértelműen megmondta volna, hogy ismeri Bélát és egyértelműen elmondta volna a véleményét, az lett volna a válasz.
Nekem teljesen mindegy hogy pozitív vagy negatív véleményetek van róla, engem viszont olyanok véleménye érdekel, akik személyesen ismerik őt.
Tehát totálisan félreértettek a kérdést és abból indultatok ki, amit feltételeztetek.
Annak az egyetlen hozzászólónak, aki esetleg ismeri Villás Bélát, neki köszönöm, hogy írt.
Normális emberek rá se néznek az ilyen fizetős "szakemberekre". Mert mindenki tudja, hogy csak a pénzed kell nekik. Aki tényleg tud is valamit az nem hirdeti magát mint piaci kofa a disznajokat. Szóval természetes hogy nem veszik komolyan az emberek az ilyen kérdéseket.
Mi ez a királyi többes? A magad nevében beszélj. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!