Akik személyesen ismerik Villás Bélát, kérem, írjanak. Jártál nála tanfolyamon? Mit jelent nála az, hogy beavat?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 21:44
1/22 anonim válasza:
Hát így leírás alapján olyasmit, ami pénzbe fog neked kerülni...
2/22 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem, de sajnos egyik hozzászóló sem tudta, hogy mit jelent az: "válasz".
2021. szept. 7. 04:15
3/22 anonim válasza:
Amiket leírtak azok is válaszok. Az más téma, hogy hasznosak-e....
De amúgy az ilyen "szakemberek" nem érik meg. Hárommilliárdból talán egy olyan van aki nem csak lehúz pénzzel. És még így is kedvesen becsültem népesség arányosan az átverőket.
4/22 A kérdező kommentje:
Azok nem válaszok, hanem reagálások.
2021. szept. 7. 06:14
6/22 anonim válasza:
Egy mestert az tesz mesterré, hogy nagyon magasra jut abban az iranyzatban amit művel.
Az említett személy "mindenhez is" ért. Angyalmágia, runamágia, sámánizmus, Reiki, tudatos álom, csakrák, tarot, stb.
7/22 anonim válasza:
Azt hogy kókler, aki magafajta átbaszható emberkéket keres.
8/22 A kérdező kommentje:
Direkt kértem, hogy olyanok írjanak, akik személyesen ismerik. Már több hozzászólás is törölve lett.
A kommentelők közül hányan ismerik személyesen V. Bélát?
2021. szept. 7. 09:56
9/22 anonim válasza:
Aki személyesen ismeri, annak nem lehet rossz tapasztalata?
10/22 anonim válasza:
Nem akar valós válaszokat a kérdező, de nem mással fog kibaszni, hanem magával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!