Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy manifesztáljam be, hogy...

Hogy manifesztáljam be, hogy valaki rákérdezzen valamire?

Figyelt kérdés
Egy teljesen hétköznapi kérdésről van szó, semmi extra. Csak az illető nem szokott ilyenekről beszélni.
2021. aug. 25. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A mágikus formula neve, amire szükséged van: kommunikáció.

Odamész, rákérdezel. Ennyike.

2021. aug. 25. 09:46
 2/7 anonim válasza:

Rá akar venni valakit, hogy úgy kérdezzen rá valamire, hogy "magától". Nem a kérdező akar rákérdezni.

Nos csak manipulációval, ami nem korrekt, tehát, ha magától nem akar rákérdezni, akkor miért akarod rávenni, hogy olyat tegyen, amit nem akar. Csak visszakérdeztem, még ha ez egy válaszokat váró oldal is.

Nem tudod megtenni és nincs is értelme szerintem.

Te akarod, hogy ő valamit csináljon anélkül, hogy te beavatkoznál, ez lehetetlen szerintem.

Vagy akkor, ha türelmes vagy és tényleg akarja majd, addig is annyi jót teszel neki, amennyit csak tudsz.

2021. aug. 25. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezen a kérdésen de jót nevettem :D :D
2021. aug. 25. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Vegyél egy piros füzetet. Lehetőleg vonalasat. Kék vagy piros tollal írd bele amit szeretnél. Dörzsölgesd meg körkörösen a füzet borítóját, miközben mormogd halkan magadban a kérdést, amit szeretnél. Ez sajnos önmagában nem elég, ez még csak a kezdő lépés. Utána fél lábon ugrálj körülbelül 30 másodpercig és most hangosan mondd a kérdést, szinte kiabálva. Ezután már csak egy kevés dolog maradt hátra, mégpedig az, hogy forog körbe háromszor és kiabáld, hogy "Nem vagyok bolond, csak manifesztálok".

Miután ezzel kész vagy, csukd be a szemed 3 másodpercre, majd nyisd ki, és hamarosan odajön az illető felteszi a kérdést, amit szeretnél.

2021. aug. 25. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
4-es vagyok. Ui: Ezeket persze ne vedd komolyan, csak poén volt. Nagyjából hülye kérdésre hülye válasz esete.
2021. aug. 25. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Öntsd le forró hamuval az illetőt és azonnal kérdezni fog !
2021. aug. 25. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
Hozd szóba.
2021. aug. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!