Szilvikee kérdése:
Most kérnem segítségeteket ugye szeretnek manifesztalni ahoz hogy 5 evvel idosebb legyek tudtok olyanokat amik bevalhatnak? Elore szolok nem kerek bantasokat csak gorges tovabb nem szeretem a negatívokat😅
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 20:45
1/10 anonim válasza:
A hamis személyi tud ebben segíteni. Remélem sikerült megfelelően ráreagálnom a kérdésre. :D
2/10 anonim válasza:
Tessék szíves lenni az Ezotéria kat.-ba átfáradni ezzel a blődséggel.
3/10 anonim válasza:
Smink. Bármennyit tud öregíteni. Esetleg arcplasztika, de az nem jön ki az uzsonnapénzből.
4/10 anonim válasza:
Ilyesmit nem lehet manifesztálni:) Illetve lehet, de a kívánt hatás akkor is csak 5 év múlva lesz meg.. 😅
5/10 Grimfox válasza:
A manifesztálásnak, mint minden másnak megvannak a szabályai, és korlátai. Ilyesmire például nem képes. Valójában semmilyen más módszer sem, mert ez ellent mond nem csak a tudomány által lefektetett, de a szellemi törvényeknek is. Öt évvel idősebbnek kinézhetsz, bár szándékosan öregíteni a tested nem feltétlen egészséges. De olyasmivé nem válhatsz, ami még nem létezik, csak majd 5 év múlva fog.
6/10 anonim válasza:
Én el tudom neked mondani, Szilvikee, hogy a kívánságodat hogyan lehet manifesztálni. A gond az, hogy nem azonnal, hanem csak 5 év múlva fog hatni a manifesztációs módszerem. Ha így is érdekel a módszer, írj egy privit!
7/10 anonim válasza:
Ne hallgass erre a sok szkeptikusra, tudok neked egy tuti módszert! Komolyan, több száz alkalommal használtam már, és 100%-ban működött. Az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy 5 év alatt hat. De ugye a kozmikus erők semmit nem adnak csak úgy.
8/10 anonim válasza:
Azért az már egy szint, amikor az ezotériában is hülyének néznek :D
10/10 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot az ufonautákkal, akik térben és időben szabadon járkálnak erre-arra.
.
Mégis, hogyan gondolod? Te hirtelen öt évvel idősebben élsz a mai világban, ami nem változik egyik pillanatról a másikra öt évvel idősebbé.
.
Nyugodj bele, hogy öt évvel idősebbé váláshoz neked is -mint mindenki másnak- öt évet kell várnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!