Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a lelki társ létezéséb...

Hisztek a lelki társ létezésében? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Én személy szerint hiszem, hogy mindenkinek van (legalább 1) lelki társa. Eddig nem hittem ebben, de egy pasi olyan erővel robbant be az életembe, olyan érzelmi magaslatokat élünk meg együtt, hogy megváltozott a véleményem. Van egy ismerősöm, akinek vannak látó képességei, és ő azt mondta régebben, hogy anyám halála után 6 évvel megtalálom a lelki társam, nem hittem benne. Aztán napra pontosan anyám halála után 6 évvel jöttünk össze. Nem tartom véletlennek.

2021. aug. 19. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Ebben nem kell hinni. Lelkitárs bárki lehet... általában a szüleink, vagy párunk, vagy egy barát. Ez egy bensőséges kapcsolat, aki előtt viszonzottan kitárulkoztok egymásnak, úgy mint saját magadnak. Ebben nincs semmi ezotéria, nem értem a kategóriaválasztást.

Visszatérve... mivel az ember személyisége folyamatosan változik, ezért nem várható el, hogy ha valaki egyszer a lelkitérsunk lett, akkor az már így is marad... előbb-utóbb ellenkező irányba történik változás. Ilyenkor meg lehet próbálni újra megismerni, elfogadni egymást, és folytatni, de eljön egy pont, ahonnan már nem lesz hasznos a kapcsolat. Akkor vége...

2021. aug. 19. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

Ööö, mi az a leki társ? Honnan tudod, kérdező, hogy a sok-sok válaszoló ugyanazt érti a fogalom jelentéstartalma alat, mint te?

Hiszel abban, amit nem definiálok? Pfff.

2021. aug. 19. 20:21
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Igen, volt egy ilyen valaki. A fura, hogy nagyon sokáig hittem azt, hogy ő meg én ég és föld vagyunk. Üresfejű pojácának gondoltam. Ami egyértelmű volt, az a testi vonzalom, ilyen erejű mágneses vonzást soha életemben nem éreztem senkivel.

Aztán amikor búcsúzóul még egyszer utoljára végigpörgettem az idővonalát, akkor jöttem rá, hogy mennyire hasonlóan gondolkozunk nagyon sok dologban. 2 év után elég megdöbbentő volt felfedezni benne a lelkitársamat és pont akkor, amikor minden véget ért.

2021. aug. 19. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit értünk a lelki társ alatt. Nekem volt részem egy nagyon különleges kapcsolatban, egy olyan férfival, aki nálam évtizedekkel idősebb volt. Az egész dolog emiatt csupán lelki síkon történt, ám olyan döbbenetes hasonlított a személyiségünk, az életünk történései, a hibáinak, mintha csak az idősebb önmagammal találkoztam volna. Befejeztük egymás mondatait, kijöttünk (szomszédok voltunk) egymáshoz, mikor éreztük, hogy valami bántja. Aztán kezdett az egész dolog őrületesen irányíthatatlanná válni. Hanyagoljuk az összes többi kapcsolatunkat, nem főztünk, nem ettünk, nem ittunk csak beszélgettünk órákon, napokon át szinte ájulásig. Aztán egyszer kaptam egy lehetőséget, hogy jobb helyen lakják. Könyörgött, sírt, hogy ne menjek, mert belehal. Elmentem, lazítani akartam a köteléken. Pár hónappal később beteg lett, alig néhány hét alatt elvitte. Én azóta élőhalottként járok-kelek, csak a hiány, a fájdalom kísér, néha azt érzem, hogy kiszakad a szívem. Ne vágyjatok lelki társra, nem olyan romantikus, csodás dolog ez, lehet pusztító is! Lehet, hogy csak a halál szakítja el, vagy talán az sem. Jelenleg úgy érzem, ebbe én is belehalok.
2021. aug. 20. 20:32
 15/17 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ez egy egyszerű evolúciós, fajfenntartó viselkedés. Nőkre jellemző, hogy rajonganak, betegesen ragaszkodnak a védelmet, anyagi biztonságot nyújtó alfahímért. Persze, hogy úgy érzed, hogy ő a lelki társad, így működtök, ez a lelki társ dolog egy felesleges belemagyarázás, mivel nem érted a saját biológiai, állati működésed, bár ez szinte minden nőre elmondható. Nincs ezzel semmi baj, az ember mindenre próbál választ találni.
2021. aug. 20. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
a kutyám az
2021. aug. 21. 20:56
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
16-os, igen, nekem is volt egy ilyen kutyám. Amióta nincs, teljesen elveszett vagyok. 17 évig volt a társam.
2021. aug. 21. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!