Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kryon mire értette a Kinyilatk...

Kryon mire értette a Kinyilatkoztatás évét?

Figyelt kérdés

Ugyanis már Augusztus van de semmi ilyen nem történt...

Kinek mi a véleménye?

Köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 13. 06:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

Bocsi rosszul írtam,mert az 5 dések még visszajönnek a többiekért,a legvégén 30 előtt lesz egy átfordulás a tudat és Dé váltóknak,de az MI és transzhumán ideológiáknak behódoltakkal nem tudom mi lesz...asszem a biblia is ír erről,hogy a csippesek valamilyen rejtélyes látszólag fertőző betegséget kapnak és kénytelenek lesznek eltávolítani magukból addigra lesz hozzá megfelelő támogatottság..sztem akkor lesz egy frissítés a földön energetikai szinten és az addigra a pszicho érzelmileg kiürült oltottak visszakapják az érzelmtestüket..ezt a legvégét még nem sikerült teljesen öszerakni...

tehát 2 szálon fog futni a

2021. aug. 13. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

sztorink,az egyik az újvilágrendes negatív csoport -ők is mehetnek feljebb,csak a negatív vonalon és a krisztus energetikával rendelkező érett és öreglélek réteg a kolóniákkal..

a lényeg,hogy 2100-as földi resetig mindenki bevégzi amiért jött...így vagyúgy..

2021. aug. 13. 17:20
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem jóval egyszerűbb a képlet. Egy hatalmas gazdasági lobbi mozgatja a szálakat és kizárólag egy dolog fonros nekik: a teljes kontroll és még nagyobb hatalom. Régen a vallásokkal mosták az emberek agyát, most pedig ezekkkel a csatornázásokkal és egyéb nonsenese megfoghatatlan misztikus b@romságokkal.
2021. aug. 13. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
"Ne higyjetek a hamis prófétàknak! Én vagyok az egyetlen igaz Istenetek!"
2021. aug. 14. 16:28
 15/18 SZücsöm ***** válasza:
46%
10 te el is hiszed azt a sok hülyeséget amit leírtál? Tényleg kíváncsi vagyok?
2021. aug. 23. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Nézhetem, ahogyan közlöd az emberekkel a tennivalót?
2021. dec. 7. 22:23
 17/18 SZücsöm ***** válasza:
Elkezdődőtt már a káosz és a háború? December van tehát már gondolom megy csak én nem vettem észre. Na se baj szólj majd ha itt vannak az 5d -sek készítem a "5d-s migráncs takarodj" táblákat.
2021. dec. 8. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Melyik szeptember amúgy? Vagy mindig majd a jövő szeptember? Mert akkor ezzel elleszünk egy darabig.

A Kryon-ék alkotói megalomán, nárcisztikus, fantáziadúsan tehetséges emberek, a személyiségzavaruk nélkül sok értelmes dolgokra lettek volna képesek. Vagy megrendelésre dolgoznak, hogy elhitessék az új vallást, mert a kereszténységgel már nem sok mindenkit tudnak kontrollálni, viszont Kryon és társai erősen terjednek és elég érdekes alaelveket vallanak. A sikerfilozófia és mindenki fogja be a pofáját és legyen pozitív jegyében (persze a nem pozitívakat meg inkább kiirtanák), bár nem sikerült nekik túl jól, összességében nem is tudom több e a pozitív hatása mint a negatív, mindenesetre kicsit jobb vallás lenne mint a páleszes alkoholista vagy a burkás, bár a gond hogy ezeket is kicsit belevették, az alkeszek is szépen terjednek Kryonéknál is. Meg a ciki hogy mivel látszik hogy kitaláció, nehéz elhinni, szóval én kirúgnám a megrendelők helyében a bandát és jobbakat keresnék a feladatra, akik hihetőbbet találnak ki, ha lenne erre jobb munkaerő. Ha nincs, akkor marad.

máj. 1. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!