Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért lehet ez?

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Az utóbbi egy hétben elalvás előtt furcsa dolgok történnek.

Egyszer lépteket hallottam, kb fél perc után elmúlt. (gondolkoztam, hogy biztos a szüleim voltak, de nekik megismerem a lépteiket hangról is.)

Egy másik nap füst szagot éreztem, az se tartott pár másodpercnél tovább.

Következő nap közvetlen elalvás előtt egy robbanas szerű hangot hallottam, tegnap pedig olyan érzésem volt, mint ha valaki hozzambujna, amitol nagyon megijedtem, mert senki nem volt a szobában.

Bocsi, ha rossz kategória, nem igazán tudom hova tehetném.

2021. aug. 10. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom lesz még akkor pár ilyen élményed.

Lehet majd azt is tapasztalod hogy megbénulsz, paralízises leszel, lehet olyan érzésed hogy vannak a szobában, vagy valaki hozzád ér...esetleg lehetsz, repülsz, vagy látod a tested.

Sokan sokféleképpen magyarázzak, tekintsd egyelőre korai álom állapotnak. Ne félj, és ne ijedj meg nagyon, fogd fel egy interaktív 3d-s mozinak...nem esik bajod, mégha az ellenkezője is látszik néha 🙂

2021. aug. 10. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Kísértet. Én elhiszem. Anyám, én és nagynéném az első esetnek szintén részesei voltunk. A léptekre gondolok. Hallottam én is őket. Kb. 6 voltam. A nagynéném kemény nő volt. Kiáltotta,hogy Szergej, takarodj innen, vagyis a nagybátyám, aki előbb erőszakos halálban elment. Kizárt, hogy a nagynéném szórakozott, mert a léptek a szoba másik feléről jöttek . De anyám megijedt és felgyújtotta a villanyt. Utána már nem lehetett hallani. Fiú létemre emiatt érdekel az ezotéria. A füstre és robbanásra nem tudok mit mondani, nincs erről tapasztalatom .
2021. aug. 11. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ezotéria nem csak nőknek való dolog, szóval nem kell szégyelni. :)

2021. aug. 11. 01:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Megint volt egy fura dolog.

A kutyám sajnos tegnap este meghalt, mert beteg volt. Kb negyed 10 fele meg kimentem es megneztem, akkor meg elt, de lattam rajta, hogy mar tenyleg nincs sok neki. Kb negyed 11 fele mikor aludtam volna el, akkor olyan erzesem volt hirtelen, mint ha valami allat hozzambujt volna. Erre felriadtam es egybol arra gondoltam, hogy mi van, ha a kutya meghalt. Nem mentem ki megnezni, hanem próbáltam aludni tovabb. Majd azt almodtam, hogy a kutyam betegen fekszik a folyoson (valóságban is ott fekudt) es a par honapja meghalt nagyapam felvette az olebe es elvitte. Reggel mondta anyukám, hogy ejfel elott meg ranezett a kutyara es akkor mar nem elt. Lehetseges, hogy o volt az amikor azt ereztem, hogy valami hozzambujik?

2021. aug. 11. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen. De az sem, hogy csak túl sokat aggódtál és a fáradság miatt hitted, hogy érzed a bújást.

Az álmodat illetően pedig szintén a túl sok aggódás a ludas.

2021. aug. 11. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!