Van-e védő hatása a medálok, szimblikus medálok viselésének nyakban?
Eliena, hit alapon is működnek, de analógiák alapján is. A szimbólumhoz egy fogalom kapcsolódik. Mondjuk az ankh kereszthez az élet, hosszú élet, vagy épp örök élet(nem feltétlen testben). Ezek a fogalmak jutnak eszedbe az ankh keresztről. A tudattalanban ezek a fogalmak ténylegesen munkálkodnak, ha hordod a szimbólumot. Még ha épp nem is figyelsz a bőrödet érintő amulettre, tudattalanul tisztában vagy vele, hogy viseled, és emiatt tudattalanul a hozzá kapcsolódó fogalmak is folyamatosan jelen vannak az elmédben. Kicsit úgy, mint az önszuggesztió esetén, csak ez folyamatos, és nonverbális.
3.-tudom, hogy általában úgy gondolják, hogy bizonyos szimbólumok önálló "energiával" is rendelkeznek, és ez hat az emberre, de ezt még nem tapasztaltam, pedig sokat kísérleteztem velük. Nem zárom ki a lehetőséget, de nem tapasztaltam, hogy emberi tudat nélkül lenne ezeknek a szimbólumoknak saját ereje. Amit el tudok képzelni, hogy bizonyos geometriai formáknak, ha megfelelő méretűek, és megfelelő arányokkal rendelkeznek, akkor lehet valamilyen saját hatásuk is, de ezt is csak feltételezni tudom, biztosra állítani nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!