A gömvillámhoz milyen misztikus "varázsrőt" tulajdonítanál?
...pontosabban van egy ilyen lehetséges magyarázat is, hogy valójában 4 dimenziós tórusz.
De ez azt jelenti, hogy MINDIG 2 gömbvillámnak kell lennie, viszonylag közel egymáshoz.
Ez tényleg hatalmas energiát tudna tárolni hosszú ideig, vagy akár tárgyakat is.
Amúgy a tudósok inkább azt gondolják, hogy szilícium plazma.
A szilicium plazma elméletét szerintem bizonytalanná teszi, hogy képes átmenni az üvegen, anélkül, hogy az üvegnek baja esne. Simán meglehet, hogy felületi feszültségként haladá át az üveg felszínén, de ha sziliciumplazma lenne, az üveg megolvadna, vagy törne, mert a plazmában részecskék atomi részecskék is vannak, nem csak szubatomi töltéshordozók.
Én olyasmi elméletet olvastam, hogy elektromágneses hullámok interferenciájában jön létre, például két villámcsapás hullámainak találkozásakor. Ez alapján tényleg lehetséges, hogy két gömbvillám létezzen egyszerre, de nem kötelező.
Nem értetted:
HA ilyen 4 dimenziós alakzat, hogy a #6 írta, AKKOR kötelezően kettőnek kell lennie belőle itt, a mi 3 dimenziónkban. Ha viszont NEM 4 dimenziós, akkor tényleg fura, hogy mi minden elfér benne.
Amúgy Egely nem doktor, hanem egy sarlatán, úgyhogy amivel ő foglalkozik, azt legalább egy normális embernek is meg kell néznie, hogy tényleg úgy van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!