Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A szientológia tényleg tönkret...

A szientológia tényleg tönkreteszi az embert?

Figyelt kérdés
Egy gyógyszerészt ismerek csak aki az, de annak milliós befektetései vannak, most akkor ő kivétel vagy hogy van ez?
2021. aug. 6. 19:44
1 2
 1/13 Grimfox ***** válasza:
92%
Kétféle szcientológus van. Az egyik, aki kellő tőkével szállt be, és jól helyezkedett, így azok közé tartozik, akik pénzt tudnak kitermelni a rendszerből, a másik pedig az átlagos áldozat, akiből kitermelik a pénzt, és az emberi erőforrást.
2021. aug. 6. 20:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Tehát olyanok mint az utcán könyvjelzőket osztó nénik rákos gyerekekért, akiket ha meghallgatsz csak annyit hallasz a végén hogy legalább 3000-rel, nem azt hogy akarod e vagy sem?
2021. aug. 6. 20:27
 3/13 Grimfox ***** válasza:
88%
Nem. A nénik nem zsarolnak a családoddal, nem szeparálnak el a külvilágtól, és nem félemlítenek, aláznak meg, ha nem teljesíted az egyház szabályait. Ha pedig panaszkodsz, esetleg feljelentést teszel, nem perelnek be, és perlik le rólad a gatyát is profi ügyvédekkel. A szicentológia egy veszélyes szekta, nem kispályások, és nem játszanak, vagy finomkodnak.
2021. aug. 6. 21:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#3 De akkor vajon miért nincsenek még ezek a gazemberek börtönben, és miért van még mindig ennyi buta ember, akik belépnek hozzájuk, hogyha ennyire egyértelmű, hogy mire megy ki a dolog? Ez egy maffiahálózat, nem is értem, hogy hogyan van képük magukat egyháznak nevezni! A kormányok, a rendőrség meg ki tudja, hogy hány évtizede ölbe tett kézzel nézik ahelyett, hogy börtönbe vágnák őket. Bár én nem vagyok jártas ebben a témában, de eddig ahányszor róluk olvastam vagy hallottam valamit, az mind rossz dolog volt.
2021. aug. 7. 02:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Anyagilag biztosan.
2021. aug. 7. 04:46
 6/13 Grimfox ***** válasza:
91%
Mert világszínvonalú ügyvédeket alkalmaznak, és kijátszák a legtöbb nyugati országban törvénybe iktatott szabad vallásgyakorlást. Az egyszerű(nem feltétlen buta) embereket pedig meggyőzéssel, beszervezéssel vonják be a dologba. A felszínen sok "leányvállalatuk" is van, szervezetek, amiket ők hoztak létre. Oktatási szervezetek, kartatív szervezetek, amikbe ha beforgatják a pénzt, amolyan pénzmosodaként, és adókedvezmény üzemként működnek, és új tagokat is lehet onnan halászni.
2021. aug. 7. 11:13
 7/13 A kérdező kommentje:
Tehát mint Indiába és Japánba az ingatlanmaffia?
2021. aug. 7. 13:18
 8/13 Grimfox ***** válasza:
Nem tudom, hogy ők hogy dolgoznak, de tippre nem alkalmaznak pszichológiai trükköket, és ezoterikus tévtanításokat, hogy kicsikarjanak egy rakás pénzt a saját csoportjuk tagjaitól.
2021. aug. 7. 14:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Eladnak hivatalos papírokkal házakat amik nem az övék olyan politikai kiskapukkal, hogy utána nem tudnak velük mit csinálni.
2021. aug. 7. 15:34
 10/13 Grimfox ***** válasza:
75%
A szcientológusokkal lehetne mit csinálni, ha valaki meg tudna fizetni jobb ügyészeket, mint az egyház. Vannak országok, ahová soha be sem engedték őket, és vannak, ahonnan ki lettek tiltva. Viszont ahol teret engednek nekik, ott tényleg nem sokat lehet velük kezdeni.
2021. aug. 7. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!