Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Dianetikát megéri elolvasni?

Dianetikát megéri elolvasni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 15:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
jóra használni...? Micsodát...?? EGy óriási katyvasz az egész....
2021. aug. 3. 17:36
 12/19 Grimfox ***** válasza:
Pszichológiai "trükköket", és jogi eszközöket használnak a tagok befolyásolására. Szuggesztió, "carrot and stick" taktika, nyomásgyakorlás, stresszfokozás, megfélemlítés, megalázás, az önbecsülés megtörése, kapcsolatmegvonás, kapcsolatok tiltása, fenyegetés az egyén, és az egyénhez közelállók ellen, és még sok más. Mindezt a szervezeten belül. Mindezt a jogi osztály simítja el, ha valaki szivárogtat, vagy kitálal. Az ilyet gyakran beperelik, és ellehetetlenítik jogi szinten is. A róluk szóló cikkeket is cenzúráztatják, a jóhírük megsértésének vádjával, stb. Aki neaiv, és befolyásolható, azt csak megvezetik, és kifacsarnak belőle minden értéket, amit lehet. Aki kevésbé naiv, azt "fejik" amíg hagyja, majd addig tartják a szervezetben, és fejik tovább, amíg jogilag meg tudják úszni, ezután kifelé teljesen mást kommunikálnak, mint a kiugró áldozat vallomása. A kiugrót pedig addig zaklatják még legális keretek között, de még így is pszichésen megterhelő módon, amíg inkább eláll minden további vádaskodástól, csak végre szabaduljon az egész bandától. Volt olyan, aki erre nem volt hajlandó, és öngyilkosságba kergették. A jogi osztályuk a legjobb jogászokat, ügyvédeket fogadja fel, mivel a szervezet nem sajnálja a pénzt, ha az ilyen ügyeket el kell simítani. Ha keresel egy kicsit az interneten, és tudsz angolul, akkor sok cifraságot találhatsz. És ez csak az, amit nem tudtak eltűntetni.
2021. aug. 3. 17:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Ezt a blogot kb. egy évig végigolvashatod...

[link]

2021. aug. 3. 17:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezt a filmet is megnézheted...

[link]

2021. aug. 3. 17:50
 15/19 SZücsöm ***** válasza:

Grimfox

És az általad említett 2 könyvet miért nem piszkálnád bottal se?

2021. aug. 3. 21:09
 16/19 Grimfox ***** válasza:
Mert nem játszok démonológiával, és mert kétes a hitelességük. Ha démonokkal szórakozol, és még a forrásaid, és a munkád alapja sem biztosak, akkor "kellemetlen" helyzetbe kerülhetsz.
2021. aug. 3. 21:13
 17/19 anonim válasza:
45%

Hubbard írónak igenis jó volt. A baj az volt vele, hogy szektát alapított és amiket leírt, abban mindenki csak hitt, mert jópofa volt, de a valóságban csak nyomokban működött.

Ha úgy olvasod mint egy mesét akkor igencsak érdekes olvasmány.

Ha el is hiszed, netán milliókat fizetsz hogy clearré tegyenek, akkor balek vagy. Te nem vagy nagyobb balek, mintha újra és újra milliokért veszel egy-egy TV t, a legújabb típusokat, hogy mások életét fullhdbam nézzhesd...

2022. ápr. 25. 11:21
 18/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretném a dianetikát elolvasni, de sehol nem tlaálom ingyen. Valaki linkelne? Léccike
2023. ápr. 18. 10:11
 19/19 ginuka78 válasza:
45%
Én amikor megrendeltem a könyvet,dvd lemezekkel együtt vettem meg.Az egyiket már vegighallgattam,már most tök sok dolgot megértettem,leesett mi a lényeg.Be is mutatják,példákat mondanak,megtudsz egy csomó mindent.Pl ha valamitől félsz, amit nem is láttál még életedben azelőtt(mondjuk egy kis állat),vagy rossz érzésed van vele,akkor megtudod hogy ez miért van,hogyan vezet vissza ehhez,a tudatalattidban.De ez csak egy kis példa volt.Semmi köze semmilyen szektához.Annyi itt a nagytudású,hihetetlen.
2023. máj. 30. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!