Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létesítenétek szexuális...

Létesítenétek szexuális kapcsolatot humanoid lényekkel? Ha igen melyikekkel?

Figyelt kérdés

Elnézést de nem tudtam jobban megfogalmazni. Igazából azt sem tudom jó témakörbe írtam-e. Viszont a kérdés komoly, a válaszokat komolyan veszem.

Tehát pl.: lefeküdnél egy minotaurusszal, szellemmel egy földönkívülivel esetleg egy vámpírral?

2010. aug. 28. 15:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Saten...:D

Te mániákus. :D:D

Elképzelem, ahogy rámoccansz egy troll csajra hátulról, mert azért elölről óvatosnak kéne lenned, nehogy az agyarai felnyársaljanak, holott a "nyársalás" a te terved. :D:D:D

Egyébként az emberi elme fantáziája elég tágas. Én azt hallottam, hogy Tim Burton filmrendező, az utolsó elkészült Majmok Bolygóját rendezte. Mark Whalberg és Helene Bohem Carter(hölgy) főszereplésével, ahol Helene Bohem Carter majmot játszott, és az elmaszkírozott nőbe lett szerelmes a rendező úr...mai napig együtt vannak. Romantikus, és elő példája, hogy a kisugárzás hatalmas erővel bír. :)

ui.: Remélem nem sértettelek meg, és tényleg csak viccnek szántam, de láttam már pár helyen, hogy nem veted meg a közösülést semmi pénzért. :D

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 28. 19:21
 12/20 A kérdező kommentje:

Természetesen nem sértődök meg ilyenen :D kicsit "furcsa" vagyok de mint ahogy te is és én is írtam az emberi fantázia határtalan. Érdekes amit írtál ezt nem is tudtam :)

Bár nem is tudom... nem is maga a testiség hanem az új, egy teljesen más világ nyílhatna meg előttem. Túl van puszta szeretkezésen ez már... ezt már megfogalmazni sem tudom :3

2010. aug. 28. 19:28
 13/20 anonim ***** válasza:

Igazság szerint az ember elméje előtt áll az egész Univerzum. De be kell lássa a világegyetem szabályát, és azt kell teljesítse. Ha nyitott vagy, akkor tudok neked adni valamit, ami a valóságot tárja az ember elé, megadva neki a "löketet", hogy továbbkerülhessen a "szürke hétköznapokból/hétköznapokon". Ha jól érzékelem szívből "vágyódsz" az új után. Magadban többet érzel ennél, ami a felszínen van. Amiről beszéltem, azzal kiterjesztheted a határaidat egy kissé...:P

Szólj nyugodtan, ha érdekel. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 28. 19:38
 14/20 A kérdező kommentje:

Húúú ez most emlékeztet valamire... Láttad már a Mátrix című filmet? Abban van a nagy néger felajánlja, hogy ha a főszereplő beveszi a piros pirulát akkor egy világot tár elé ha a kéket akkor mindent elfelejt. :D

Én kérem a piros piruládat az embernek nyitottnak kell lennie és mindig tanulni kell valami újat.

2010. aug. 28. 19:56
 15/20 anonim ***** válasza:

nagyon jól eltaláltad a Mátrix hasonlatot, ugyanis pont ugyanerről van szó...de ellenkezik a Mátrixxal, mert nem egy sötét, borús harccal teli világ vár...hanem ellenkezőleg. :)

cím szerző és egy link...de mély figyelmet igénylő műről van szó, ne ítéld el korai szavai alapján, a teljes egésze adja meg a valóságot. :)

Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége

[link]

üdv és sok sikert

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 29. 10:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azt hiszem még ma este hozzá is látok :)
2010. aug. 29. 11:55
 17/20 anonim ***** válasza:
attól függ milyen a lelke! :D csak úgy,azért mert ufó,vagy vámpír valaki,nemhiszem,hogy a testem beindul rá.Meg kell ismernem..Amúgy szellemmel hogyan gondoltad?Fellebbent egy vibrit,és beléddugja? :D nemigazán tudom elkébzelni a testi kapcsolatot test nélküli létformákkal! XDDD
2010. aug. 29. 18:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Szellemmel? :D

Persze... Éreznék vmit is? :D

Vámpirok nem léteznek.

Ufóval? Nekik elvileg nincs nemük... ^^

2010. aug. 29. 19:25
 19/20 gtgunár ***** válasza:
Élőlények->Humanoidok->emberek ja némelyikkel.
2011. szept. 20. 19:46
 20/20 gtgunár ***** válasza:
Élőlények->Humanoidok->Emberek ja némelyikkel.
2011. szept. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!