Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudatalatti programozás...

Tudatalatti programozás mennyi idő után kezd el hatni?

Figyelt kérdés
Minden éjszaka pozitív megerősítéseket hallgatok. Mennyi idő után kezdi el kifejteni a hatását?
2021. júl. 22. 09:09
 1/7 anonim válasza:
24%
Olyan ez, mint a matematika. Van, aki egy életen át hiába próbálkozik vele.
2021. júl. 22. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
8%
Kb 60-70 év kell hozzá. Vagy kicsit több.
2021. júl. 22. 11:44
 3/7 anonim válasza:
20%
Ez nem igy mukodik!
2021. júl. 22. 11:55
 4/7 Grimfox ***** válasza:
37%
Ha hallgatod, akkor elég soká/sosem. A tudatalatti programozás önszuggesztiót igényel. Magadnak kell mondanod a megerősítő szöveget. Még ha az képes is hatni rád, lehetséges is, hogy a hatása létrejöjjön, akkor is teljesen változó, hogy mennyi időbe kerül. Attól függ, mit akarsz beépíteni, mennyire összpontosítasz rá, mennyire áll ellent a tudattalanod, milyen a személyiséged, és mennyire nehéz észlelhető szintig beépíteni az adott dolgot.
2021. júl. 22. 12:26
 5/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, 1 hónap alatt, viszont szerintem is célravezetőbb, hangosan mondani magadnak a megerősítéseket.
2021. júl. 23. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyből. Instant jön a változás.
2021. aug. 1. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit te csinálsz az a leglustább dolog a világon. Konrlétan semmit sem teszel. Kezdj el frekvencia zenére meditálni napi szinten, és felülírni az érzelmeidet, láss meg magasabb rendű nézőpontokat.
2021. aug. 1. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!