Én inkább vesszővel együtt tenném fel a kérdést: "miért, működik?".
Eddigi tapasztalataim alapján nem nagyon, vagy csak én nem találkoztam olyan emberrel, aki megfelelőeket mondott volna belőle.
Szia!
Szerintem erre még senki nem adta meg a választ, bár már a tudomány is keresi rá...én hitem szerint a teremtőtől kérem az üzeneteket a hozzám fordulók megsegítésére, s valóban működik a Tarot kártyával az elemzés, ráadásul úgy, hogy nincs is jelen az, akinek készítem.
De olyat is hallottam már, hogy van egy energiamező, ami mindent tud, s onnan érkeznek információk pl a zseniknek, feltalálóknak, vagy pl az olyan, csoportosan élő állatoknál, ahol a raj időbeni eltérés nélkül, egyszerre hajt végre egy irányváltoztatást, feltételeznek egy ilyen tudatmezőt....az igazság egyelőre odaát van szerintem:-)
Nem valami tudományos és okos a megfogalmazásom, de remélem segítettem valamelyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!