Egy létező és működő dolog a kvantumgyógyászat?
Sziasztok! Egyik szépkorú családtagom eléggé bele esett az ezoteriába, spiritualitásba. Csinál mindent, ami "alternatív", mondjuk így. Ő az egyedüli, akinek ilyen hajlamai vannak a családban.
Én próbáltam felkutatni valamilyen hiteles anyagot arról, hogy az energizálás (van valami kütyüje, amivel energizálja a teret, stb), kvantumgyógyászat mennyire hiteles, de nem találtam nagyon kézzel fogható objektív dolgot.
Ha van esetleg hozzáértő, akinek van erről véleménye, meg tudná osztani?
Ez egy tényleges tudomány, vagy csak a demensebb 50+-os emberek hülyítése?
Én foglalkozok ezotériával(is), de ez a kvantumgyógyászat, és energizáló gépek minden, csak nem ezotéria. A kvantumgyógyászat úgy született, hogy divat mindenhez hozzátoldani azt, hogy kvantum, amire nem tudunk magyarázatot adni, de egyszerre akarjuk tudományosan, és ezoterikusan eladni.
Nem csak a demensebb, 50+-os emberek hülyítése. Teljesen friss elméjű, fiatal személyeket is be lehet vele etetni, ha kellően eltompítják a gondolkodás képességét bennük. A közhiedelemmel ellentétben az ezotéria nem a gondolkodás, és racionalitás ellentéte. De ezek megvonásával el lehet adni egy rakás olyan dolgot ezotériaként, amiknek semmi köze a valódi ezotériához.
Ezt állítják, és rengeteg emberrel el is hitették, de sajnos nincs ezek mögött az eszközök mögött valódi tudományos kutatás. Nem minden esetben lehet eldönteni, hogy szándékos e a csalás, vagy az ilyen szerkezet megalkotója tényleg hiszi, hogy felfedezett valamit. Nem mindig a hülyítés a cél, van aki tényleg jót akar, csak nem feltétlen jár jó úton, hogy elérje ezt.
Amennyire én tudom, ezek a szerkezetek elektromágnesességen alapszanak. Ilyen szempontból tényleg van benne fizika, és tudomány. De nagyjából eddig tart a fizikai rész.
G. neked halvány lila lufid sincs arról mit jelent az Ezotéria kifejezés valójában...
Az "energizálást" energetizálásnak hívják és ne zavarjon a demens 50-es családtag hülyesége ha nem neked találták ki a témát.Te sem szeretnéd ha beleszólnának az aktuális hitrendszeredbe vagy tevékenységedbe...de ha nagyon ragaszkodsz az alapokhoz Tesla munkásságával kezd,vagy lapozz tovább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!