Hogyan lehet asztrálutazással eljutni a 9. dimenzióba?
A kilencedik dimenzió elérhetetlen. Két válasz is jó volt, a többit lepontoztam.
Ahogy mondta valaki, a nyolcadik dimenzió maga a teremtő, avagy a mennyország, a legmagasabb elérhető létezési forma. A kilencedik dimenzió az abszolút egység. Oda még isten tudatossága se tud bejutni, mert ott abszolút minden egy. Nem lehet bejutni, kijutni. Az az összes létezés egybemosódva. A nyolcadik dimenzióba el lehet jutni, és nekem sikerült egyszer életemben, de ehhez meg kellett egyek 7,8 gramm pszichedelikus gombát. Sokszor jártam a negyedik dimenzió rezgésén, és párszor az ötödik dimenzió rezgésén, de magába a dimenzióba igazából nem jutottam be, csak kapcsolódtam rá. Amikor elértem a mennyországig( 8. dimenzió), akkor végigmentem harmadik felett lévő összesen.
Az asztrál utazás teljesen mást jelent. Nem.tudsz vele dimenziót ugrani. Az asztrál sík is itt van a harmadik dimenzióba. A negyedik dimenziónak is van asztrál része, de ahhoz már a negyedik dimenzióban kell élned, mint bölcs, fejlett entitás-ember, hogy asztrál utazva a negyedik dimenzió asztrális síkjába belépj( illetve elhagyd a fizikai síkot).
Teremce mckenna egyszer dmtvel belépett az ötödik dimenzióra, nem csak kapcsolósott rá, ahogy én, hanem konrkétan az ottani dimenzióban létező entitások között találta magát.
10#, neked fogalmad sincs a dimenzió jelentéséről. Ismersz egy értelmezést a több tucatból, és azt hiszed nem vagy szatyor, mert van füled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!