Nem èrtek valamit.Ha van reinkarnàciò, hogyan talàlkoznak a volt halotaikal ismerőseikel akik menyorszagban kerülnek halàl utan. Vagy nincs reikarnàciò?
Kedves SZücsöm, érdemes lenne a Nosso lart újranézned.
Nyilván egy művészeti alkotás nem tudja leképezni teljesen pontosan a valóságot, vannak korlátai. A Nosso lar egyfajta spir. Ablak-zsiráf, és szívmelengető is egyben.
Max 1 éve van hogy láttam tehát még elég élénken él a fejemben.
Azzal egyetértek hogy szép történet/gondolat ami abban a filmben van de a télapó és a fogtündér gondolata is szép mint ahogy Micimackó története is.
Ezzel csak arra akarok utalni hogy amit a filmben láthattunk azok nem tények még akkor se ha Chico Xavier annak állítja.
Viszont az biztos hogy az én értelmezésem szerint a filmben valóban nem tudtak mit kezdeni az idő koncepciójával. Nem tudták helyesen beilleszteni a film képzeletbeli világába.
De ha én értelmeztem rosszul vagy értettem félre valamit akkor nyugodtan ki lehet javítani.
2 külön vallás, más túlvilági képpel.
#1 mégha úgy is fogalmazott igaza van. Mert nem tudjuk.
De ha az értelmét keresed akkor viszont nincs pokol. A test meghal, a lélek távozik a fény felé/ azaz felszáll a mennybe. (az sikeres újraélesztéseknek köszönhetően, feltételezhetjük, hogy a fény felé megy. Ez a ragyogó tiszta fény sok esetben hasonló a mennyről/Istenről alkotott képpel)
Viszont az előző életes beszámolók (mármint többnyire a gyerekekét tarom hitelesebbnek aminek utána is jártak) arra az sugalják hogy az újjászületés létezik.
Összegezve: A halál után a fénybe/mennybe lépünk. A lélek ott nem tudni meddig és mit csinál, szerintem szusszan egyet majd újjászületik/reinkarnálódik.
Nem biztos hogy találkozunk az ebben az életben megismert szeretteinkkel. Lehet már rég leszülettek s a családunk (gyermekeink vagy unokáink) részét képezik...mert az is lehetséges.
A szellemed egy része ott marad.
Olyan ez mint a lélek, az is a mennyországban van, most és örökké, hiába vagy itt. A szellemed is ilyen. Tudsz beszélni a saját szellemeddel, hiába vagy leszületve ide, a tudatod többi része máshol van, nincs ide leszűkítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!