Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért kötődöm még mindig hozza?

Miért kötődöm még mindig hozza?

Figyelt kérdés
Öt éve hogy szakitott velem az exem. Lelki társak voltunk, kitaláltuk egymás gondolatait stb. Részemről lelki társ legalabbis...de mely kapcsolatunk volt amúgy. Meg mindig neha elfog egy rossz érzés,van, hogy napokig tart. Ezután nem sokkal mindig véletlen a fülembe jut, hogy 1. barátnője lett, 2. nyaralasra vitte, 3.eljegyezte, 4. feleségül vette. Az utóbbi esemenynel legalább 3hetig voltam rosszul,rég gondoltam rá, akkor megint felerősödött és nagyon rossz kedvű voltam. Tudom,már nincs dolgunk egymással, de mégis megerzem ezeket az eseményeket. És hiába hevertem ki, fel zaklatnak.
2021. júl. 8. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Megértem. Én is hasonló helyzetben voltam, aztán rájöttem, hogy ez egy toxikus kötődés, és kizártam az életemből teljesen. Letiltottam mindenhol, hogy ne is lássam. Lassan elkezdtem másokkal ismerkedni és esélyt adni magamnak, hogy újra boldog legyek. Eltartott egy ideig, de ma már nem gondolok rá és nem keresem őt másban sem. Túl kell lépni rajta, mert így csak magad emészted és elzárod magadtól a boldogságot.
2021. júl. 8. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónak igaza van sajnos ezen túl kell lépni akármilyen nehéz is
2021. júl. 10. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!