A hátunkon van két kiálló csont, aminek nincsen funkciója. Az evolúcionálisan mire való?
Van a hátunkon két kiálló csont, mintha a szárnyunk lett volna. Mire való az? Ugye semmi értelme sincsen. Evolúcionálisan miért fejlődött ki? Ha semmi értelme minek van?
Olvastam egy spirituális konteoban, hogy valaha ott volt a szárnyunk csak letagadja a tudomány. Valóban olyan helyen van, mint a szárny. Vajon mire volt való?
Ami úgy kezdődik, hogy "letagadja a tudomány", az mit keres a tudományon?
Az ezotéria.
Mondana nekem valaki (pl. a kérdezö, vagy egy ilyen szárnyasember-konteós) legalább egy gerinces élölényt a Földön, aminek szárnya és még egy mellsö végtagja van egyszerre?
Kedves kérdezö, van mellsö láb/kar/végtag AMI szárnnyá alakult a madaraknál.
Vigyázat!!!! A kardszárnyú delfinnek NEM SZÀRNYA van, hanem úszója mégsem hal, és nem párbajozik vele, hanem úszik. A horgásznak is van úszója, de ök sem rokonok.
Évezredeken át próbálta ezt rejtegetni az egyház..
De te leleplezted az emberiség történelmének legsötétebb titkát, a legnagyobb rejtélyét.. igen, mi az atlantisziak leszármazottai vagyunk, akik pedig a Szárnyas Angyalok leszármazottai - a paradicsomi Ádám-Éva származás hazugság.
Viszont sajnos nem hagyhatjuk, hogy terjeszd az igazságot, IP címed alapján a tartózkodási helyedet bemértük, az ügynökeink már úton vannak.
Üdvözlettel,
Az Illuminátusok
"Mondana nekem valaki ... legalább egy gerinces élölényt a Földön, aminek szárnya és még egy mellsö végtagja van egyszerre?"
Sárkány, pegazus, szárnyas oroszlán, angyal...
az ötlet jó, lényeknek elmegy, de aligha nevezhetöek élölénynek, és kimaradt a griffmadár ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!