Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A hátunkon van két kiálló...

A hátunkon van két kiálló csont, aminek nincsen funkciója. Az evolúcionálisan mire való?

Figyelt kérdés

Van a hátunkon két kiálló csont, mintha a szárnyunk lett volna. Mire való az? Ugye semmi értelme sincsen. Evolúcionálisan miért fejlődött ki? Ha semmi értelme minek van?

Olvastam egy spirituális konteoban, hogy valaha ott volt a szárnyunk csak letagadja a tudomány. Valóban olyan helyen van, mint a szárny. Vajon mire volt való?

2021. júl. 3. 16:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezzel a kérdéssel szerintem új mélységet ért el a gyk. Könyörgök mondjátok, hogy csak egy troll.
2021. júl. 3. 21:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ami úgy kezdődik, hogy "letagadja a tudomány", az mit keres a tudományon?

Az ezotéria.

2021. júl. 3. 21:23
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne lapockád, akkor a karod úgy lógna az oldaladon, mint a nagyanyád melle.
2021. júl. 3. 22:25
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy repülésre volt való. Mi másra?

Dokumentumfilm is készült róla: [link]

2021. júl. 4. 00:34
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondana nekem valaki (pl. a kérdezö, vagy egy ilyen szárnyasember-konteós) legalább egy gerinces élölényt a Földön, aminek szárnya és még egy mellsö végtagja van egyszerre?

Kedves kérdezö, van mellsö láb/kar/végtag AMI szárnnyá alakult a madaraknál.

Vigyázat!!!! A kardszárnyú delfinnek NEM SZÀRNYA van, hanem úszója mégsem hal, és nem párbajozik vele, hanem úszik. A horgásznak is van úszója, de ök sem rokonok.

2021. júl. 5. 11:45
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
A madaraknak a keze a szárnya ha még nem jöttél volna rá. És van két lábuk is mint neked.
2021. júl. 17. 13:45
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
És az ilyenek szívják az oxigént és ugynannyit ér a szavazatuk, mint nekem...
2021. júl. 21. 11:01
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Évezredeken át próbálta ezt rejtegetni az egyház..

De te leleplezted az emberiség történelmének legsötétebb titkát, a legnagyobb rejtélyét.. igen, mi az atlantisziak leszármazottai vagyunk, akik pedig a Szárnyas Angyalok leszármazottai - a paradicsomi Ádám-Éva származás hazugság.

Viszont sajnos nem hagyhatjuk, hogy terjeszd az igazságot, IP címed alapján a tartózkodási helyedet bemértük, az ügynökeink már úton vannak.

Üdvözlettel,

Az Illuminátusok

2021. júl. 22. 00:38
 19/30 anonim ***** válasza:

"Mondana nekem valaki ... legalább egy gerinces élölényt a Földön, aminek szárnya és még egy mellsö végtagja van egyszerre?"

Sárkány, pegazus, szárnyas oroszlán, angyal...

2021. júl. 22. 09:29
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

az ötlet jó, lényeknek elmegy, de aligha nevezhetöek élölénynek, és kimaradt a griffmadár ;)

2021. júl. 22. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!