Ha fényevést kiszeretném próbálni, előtte meditációval és agykontrollal meg kell tisztítanom az elmém, hogy a káros anyagok kitisztuljanak, és a fény molekuláiból minél többet tudjak felszívni?
Figyelt kérdés
Indai jóga alapján szeretném ezt kipróbálni.2021. júl. 2. 14:33
1/14 anonim válasza:
Kicsit még tanulmányozni kellene a módszert, mivel a tudomány mai állása szerint a fénynek nincsenek molekulái.
2/14 Grimfox válasza:
A fény nem molekula. És a fényevés során nem a fizikai fényt használod energiának. Mielőtt meditálni, meg agykontrollozni kezdesz, keress hiteles indiai forrást a témában.
3/14 anonim válasza:
Huuu. Ne akarj fényevő lenni. Belehalsz. Komolyan.
4/14 anonim válasza:
"Ha fényevést kiszeretném próbálni"
Az magyarul fogyókúra.
5/14 anonim válasza:
Nyugodtan táplálkozz a fénnyel, azzal nincsen semmi baj. De ne csak azzal!!!! Egyél mellette rendes ételeket, minél tisztábbakat de egyél.
8/14 anonim válasza:
Egy pár éves Csikung gyakorlás nem lenne baj ha megelőzné.
9/14 Grimfox válasza:
Chikung keretén belül még nem találkoztam teljes ételelhagyással, csak pranayama, és yoga gyakorlatoknál. A fényevést is úgy magyarázzák, hogy prana-t használnak a test fenntartására a különböző aszkéták. Mondjuk a hegyi szerzetesek a chikung taoista gyakorlásánál is biztos próbálkoztak ilyesmivel, csak én nem olvastam még róla.
10/14 anonim válasza:
3mas vagyok. Hogy döntöttél? A teljes étel megvonást remélem nem csinálod.. Ha mégis, akkor "szevasz " lesz hamar. Ne legyél hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!