Aki hisz a vonzás törvénye én, mi fog ebben az esetben történni?
Szóval ha két ember szereti egymást, de a körülmények most nem olyanok h együtt lehessenek. Viszont ha vizualizalom h együtt leszünk, és tudom hogy együtt leszünk amikor erre gondolok jó érzéssel tölt el mintha tényleg benne lennék. Akkor az univerzum megoldja hogy ez megvalosulhasson?
Mert ugye vonzás törvénye komondja hogy a hogyannal ne foglalkozzak az nem az én dolgom.
Normális válaszokat várok, akik tényleg hisznek benne. Köszönöm
Miért nem lehettek együtt ha szeretitek egymást?
Szerintem a vonzás törvényéhez ugyanúgy tenni kell érte hogy sikerüljön
2015.10.15.volt.
Ezt a napot soha nem felejtem el.
Blahán mentem be egy üzletbe, volt előtte egy hajléktalan.Kérte hogy adjak neki valami pénzt mert éhes, több napja nem evett.Mondta neki ha itt lesz míg végzek, kap valamit.
Jöttem kifelé ott volt még mindig.Anonim az oldal leírom őszintén.
Majdnem 10 ezer ft-ot adtam neki.Nem akarta elhinni, magamban annyit kértem hogy ha ezzel most jót tettem, kapjam vissza az univerzumtól ezt a segítséget.Amikor odaadtam a hajléktalannak, azt mondta sokszorosan fogja nekem a sors visszaadni.El is felejtettem hogy arra a napra volt keno lottóm feladva.Meg sem néztem pár napig, majd egyik este eszembe jutott, rákerestem a számokra.
NYERTEM.10 számot találtam el, 150 millió volt akkor a nyeremény érte.
Másnap visszamentem az üzlet elé, de nem volt a hajléktalan, utána még kerestem többször, soha többet nem láttam.
Mikor megkaptam a pénzt, Németországban vettem egy kisebb házat, meg egy autót.Ugyanúgy dolgozok azóta,elég jó munkám van itt, szeretem csinálni.
Én tudom hogy az univerzum így segített meg, amiért a teremtés egy részét, a hajléktalan embert, kisegítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!