Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy léptél kapcsolatba a...

Hogy léptél kapcsolatba a legfelső hatalommal?

Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
E-mailben
2021. jún. 26. 00:12
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Először 16 évesen álltam ügyészség elé garazdaságért, majd 19 évesen kabitoszerbirtoklasert.
2021. jún. 26. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Rövid válasz: hallgattam a hívására.
2021. jún. 26. 03:27
 4/8 SZücsöm ***** válasza:
70%
Nemzeti Konzultációs íven keresztül.🙏
2021. jún. 26. 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az LSD segített. Meg a múltkori ketamin & amfetamin kombó. Rájöttem hogy amiben vagyunk az egy "zárt rendszer". Itt minden ami létez, annak ideje van. Minden keletkezik, és elmúlik. Viszont ezt a rendszert valami létrehozta/üzemelteti. De azt soha nem láthatjuk, mert ebben az ellentétekből álló világban nincs semmi "eszközünk" ami ezt felfoghatná. A tudatunk is képtelen rá. Ez olyan valami amit nem lehet elképzelni. Hozzá képest az egész univerzum csak egy porszem a szélben. Jelentéktelen. Számomra Ez (az) tehát a legfelsőbb hatalom, de kapcsolatba nem tudtam vele lépni. Szerintem semleges, és nem szól bele az univerzum működésébe. Csak létrehozta a törvényszerűségeket. Ennyi. Majd ha lejár a fizikai időnk, szerintem mi is vissza olvadunk. Vissza, oda ahonnan jöttünk...
2021. jún. 26. 08:09
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
sehogy
2021. jún. 26. 08:45
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Hála Istennek eddig a legfelső hatalom nem lépett velem kapcsolatba. Ha így lenne, lehet hogy elkezdenék aggódni...
2021. jún. 26. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez valamilyen szekta, vagy szekta gyűlés vagy mi a fasz? :DD
2021. jún. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!