Veletek történt már olyan, hogy gondoltatok valamire és megtörtént/valóra vált?
Pl. a múltkor mentem a boltba és gondoltam egy zeneszámra. Amikor jöttem vissza a boltból, hallottam, hogy valaki hallgassa az egyik házban. Vagy gondoltam egy régi ismerősömre és rá néhány napra találkoztam vele az utcán.
Tehát akkor kivetítettem a gondolataimat? Vagy mi ez? Valami különleges képesség?
Velem is igy kezdodott, aztan elkezdtem odafigyelni a belso erzeseimre, s annak a fejlesztesere.
Nagyon sokszor "meglelpodtem" azon, hogy valora valnak a gondolataim, de ma mar tudatosan elek.
Hatodik erzek c.konyv es a joga nagyon sokat segitett ebben.
Kezdjel el ezekkel komolyobban foglalkozni, mert megeri!
történt már sokszor ilyen zenés, mint amit te is írtál...de még durvább is:
nyaralni voltunk tengerparton barátnőmmel és egész este egy régi ismerősről dumáltunk,akit legalább 2 éve nem láttunk,nem hallottunk róla...erre az illető másnap mellettem úszott a medencében Bptől 2000kmre...:O
és még egy ugyanott a nyaraláson...egy másik ismerősről beszéltünk, akivel nagyon összevesztem nemrég és következő nap írt smst,hogy töltsük együtt a hétvégét
szerintem is vonzás lehet benne...de nem igazán értek hozzá,csak na érdekes dolog...
Vonzás törvénye, na persze...
Naponta több ezer dologra gondolsz, ezek közül biztos megtörténik veled záros határidőn belül. A maradékkal mi van? Kettő bejön, 998 meg nem.
Csak azért érzed ezt furcsának, mert így nem siklasz el fölötte, hanem eszedbe jut az amire gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!