Hasznosak, vagy inkább kártékonyak a motivációs előadók?
Figyelt kérdés
Van belőlük jó néhány, magam is résztvettem néhány előadáson. Meg kell mondjam, baromira feltöltött, nagyon energikus lettem (minden lehetséges érzés), de úgy látom, alapvetően a legtöbbünk élete ettől még nem változik meg. Még zöldfülű vagyok a témában, ezért kérdezem, inkább hasznos, vagy inkább károsak a motivációs előadók.2021. jún. 8. 08:19
1/8 anonim válasza:
Ha jobban érzed magad az ilyen előadások megnézése után, akkor neked hasznos. Ennyi a lényeg.
2/8 anonim válasza:
Síkhülyeség, kb. mint a csapatépítő tréning. Villantsanak lóvét és tudjam, hogy ha többet nyújtok többet is kapok, annál több motiváció nem kell.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a sorszerűség miatt (mmint a mot.előadók nehezsorsúak szoktak lenni).
Kérdező! Miért lenne kártékony?
6/8 anonim válasza:
Motiválóak tudnak lenni és segíthetnek elindulni egy úton. De azt neked is akarni kell. Nem tőlük fog megváltozni az életed, és ők ezt nem is állítják (ha valóban jók) hiszen te magad fogod kieszközölni a változást, amit szeretnél. Tehát, ha téged motivál, neked jók. Ha nem motivál, neked nem jók.
7/8 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ. De tekintve az átlag embert. Inkább káros.
8/8 anonim válasza:
Az olyanok, mint pl az a bizonyos dubai, aki "motivációs lájfkócsnak" is tartja magát, és arra buzdít, hogy minden fiatal lány a pénzre menjen, és a dizájner (vagy kamu) cuccaival kérkedik, miközben előfizetős csatornát vezet- nos ő mindenképpen az!
Ja és rendszeres töröltet minden kritikát magáról, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!