Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha előre meg van írva mindenki...

Ha előre meg van írva mindenkinek a sorsa, akkor mi benne a lényeg? Mi a poén benne úgymond?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nincs véletlenszerűség. Senki nem születik, és nem hal meg véletlenül, hanem azért mert úgy rendeltetett. Az egész világegyetem hajszálpontosan van megalkotva. Ha a Nap csak egy százalékkal közelebb lenne a Földhöz például, akkor lehetetlenné válna az élet. Szóval nem csak úgy találomra, véletlenül van minden, hanem törvényszerűen, és tökéletes rend szerint. Visszatérve az eredeti kérdésemhez, ha minden egyes embernek van egy megadott sorsa, és el van rendelve hogy mikor fog meghalni, akkor mégis mire megy ki ez a kegyetlen játék az emberekkel?

2021. jún. 4. 18:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A végigélés.
2021. jún. 17. 16:50
 22/22 anonim válasza:
Miért látja valaki a jövőt, ha nincs megírt sors? Mert a testvéremnek megmondta egy nő novemberben, akivel akkor találkozott életében először, hogy február 24-én történni fog valami vele. Kérdezte, hogy mi és honnan tudja, de a nő azt mondta, hogy Ő sem tudja és őt is zavarja, hogy ránéz valakire és a fejében megjelenik egy dátum. Február 24-én elesett a férje és meghalt a kórházban. Édesapám meghalt 33 évesen, előtte azt mondta anyukámnak, hogy álmában eljött hozzá az apja, kinyitotta az ajtót és azt mondta: gyere már fiam, nagyon várlak.Ez miért van? Miért érzi meg sok ember a halálát? Honnan jönnek a megérzések? Tavaly születésnapomon én akartam ebédet készíteni, de a párom azt mondta este, hogy menjünk el majd ebédelni. Nem szóltam, hogy én mást akarok. Másnap a készülődés közepette is az járt a fejemben, hogy jobb lenne itthon meghittebben ünnepelni, de meggyőztem magam, hogy jó lesz az is ha elmegyünk. Amikor felöltöztünk úgy éreztem, hogy el vagyunk választva egymásól.Kimentünk a lépcsőház ajtaján és nagyon furcsán éreztem magam és nem fogtuk meg egymás kezét, pedig mindig kézen fogva jártunk. A párom is idegesnek tűnt. Amikor kimentünk a lépcsőház ajtaján, amikor elmentünk a bolt előtt is mondani akartam inkább vásárolnék kettőnknek és együnk itthon, de nem szólaltam meg. El voltunk választva. Olyan különleges érzés volt ez. Nem tudom, hogy valaki meg tudja-e ezt az érzést érteni. Ez volt az utolsó ebédünk, mert bélelzáródást kapott és 24 órát vártak a műtéttel, mert úgy ítélték meg, hogy nem sürgős, műtét után kórházi fertőzést kapott és meghalt. Ha nem az ebédlőben eszünk halászlevet és rántott halat, csak idehaza keveset nem így alakul. Volt választásom, de nem tudtam a jó döntést meghozni. Annyi rossz döntést hoztam már, miért a rosszat választottam mindig? Mintha valaki irányítana. A másik verzió, hogy én voltam ennyire buta.
2021. júl. 13. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!