Van ezeknek bármi jelentőségük?
Figyelt kérdés
9 hónappal ezelőtt véget ért egy kapcsolatom. Anno a megismerkedésünk és kapcsolatunk is nagyon intenzív volt. Szinte azonnal ráhangolódtunk a másikra, volt mindkettőnknek egy olyan "wow, ez AZ" érzése, rendkívülinek éltük meg az egészet, mintha az ajtó meg a kulcsa találkozott volna,a másik minden rezdülését, gondolatát,érzelmeit megéreztük sokszor úgy is hogy nem találkoztunk már rögtön az elején is. Mindketten a 40 fele járunk,szóval van múltunk, voltunk szerelmesek, rózsaszín ködöket átéltünk már,de ez más volt, minden ment mint a kés a vajban és természetes volt minden, olvastuk a másik gondolatát. Ennek szeptemberben vége lett, olyan intenzíven és váratlanul ahogy kezdődött, lényegtelen az ok, kb azóta semmilyen kapcsolatban nem vagyunk, nem keressük a másikat. Az elején szenvedtem, ritkán álmodom, főleg emberekkel,de a kapcsolatunk alatt 2-3 álmom volt vele, pozitívak, keserédesek voltak és iszonyat erős érzelmeket éltem át álmok során. Szakítás óta nem álmodtam vele.Szóval a szakítás utáni fájdalom idővel enyhült, 2-3hónappal ezelőttre már eljutott oda hogy nagy ritkán gondoltam rá és akkor sem éreztem semmit, gyorsan átfutott a fejemen és ennyi, teljesen semleges volt.Aztán nyitottam is a férfiak felé, voltak is próbálkozások amikből semmi nem lett, a legtöbb nem rajtam múlt. Szóval folytatódott az élet a rendes kerékvágásban, halványultak az emlékek, érzelmek. Viszont ebben a hónapban többször a semmiből hirtelen rámtörtek az érzelmek és a gondolatok róla, legtöbbször teljesen váratlan helyzetekben, amikor abszolút nem a gondolataimmal voltam elfoglalva és teljesen random módon, hirtelen a semmiből. Kb egy hét volt májusban amikor nem jött ez elő, a közbenső időben nem gondoltam rá, nem is foglalkoztam a témával. Viszont a múlt héten újra és minden eddiginél erősebben előjött, először az érős érzelmek, egész testemmel, elmémmel átéltem, aztán az emlékek róla. Azóta napi szinten van valami. Pl valahogy előkerült az a tusfürdő amit az utolsó utazásunkra vittem és egy bőröndben maradt, azóta nem használtam a bőröndöt, de a tusfürdő valahogy előkerült belőle, aztán ma a kenyereskosár mellett láttam egy fehér cetlit, megnéztem, és az a jegy amit az utolsó utazásunkkor használtunk utazásra. hétvégén kerestem valamit a régi tárcámban ami a kosár alatti polcon van, kipakoltam a dolgokat, de valahogy a jegy kint maradhatott, fel sem tűnt hogy pont ez , csak ma láttam, mikor megláttam egyből elöntöttek az érzelmek és iszonyat szomorúságot éreztem, és a fejembe bevillant egy gondolat hogy vedd fel a kapcsolatot vele úgy mint régen. Régen gondolatban is kommunikáltunk, éreztük a másik érzéseit, elég volt csak a másikra koncentrálni tudtunk mindent úgy is. Elég racionális vagyok amúgy, viszont bármit el tudok képzelni hogy létezik, de racionális oldalrólközelítek meg mindent, nem vagyok olyan aki egy égett pirítósban a Szűzanyát látja meg mindenben a jelet keresi. Viszont ez a gyakoriság valahogy feltűnő és fura nekem. Teszem hozzá a megérzéseim mindig jól működtek, működnek, vannak előérzeteim is a dolgok alakulásával kapcsolatban is, de ezt nem tudom hova tenni. Érdemes foglalkozni ezekkel vagy jelenthetnek bármit is?2021. máj. 31. 19:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!