Álmomban sokszor fiú/férfi vagyok, lehet bármi jelentősége?
Amúgy egy 20 éves lány vagyok, de újabban sokszor vagyok ellenkező nemű az álmaimban.
Nem történik semmi "durva", egyszerűen csak fiú vagyok.
Például ma én voltam Kit Harington (színész, Havas Jont játssza a Trónok Harcában) és a kanapén aludtam. Közben jöttek be újságírók és ilyenek lefényképezni :D
Múltkor egy kisfiú voltam, néhány barátommal játszottunk egy erdőben.
Sajnos el szoktam felejteni az álmaimat, ezért nem nagyon emlékszem többre, de az megvan hogy ez többször is előfordult.
A valóságban nem érzem magam fiúnak vagy hasonló, szóval nem értem.
Csodákra vagy képes(én voltam Havas Jon), mégis a kényelmet választod(kanapén) és nem foglalkozol semmivel. Azzal foglalkozol, hogy mit mondanak rólad(jöttek be újságírók) és milyennek látnak(lefényképezni).
Tudat alatt(erdőben) tisztalelkű, őszinte, barátkozó vagy(kis-), de csalódás miatt határozott és kemény(fiú voltam), barátokkal vidámságra, boldogságra, közvetlenségre törekszel(játszottunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!