Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mik a "legelborultabb" összees...

Mik a "legelborultabb" összeesküvéselméletek?

Figyelt kérdés

Kedvelem a rejtélyeket, megoldatlan történeteket. Így az összeesküvéselméleteket is. Nagyon sok dolgot olvastam már össze. Most kialakulóban egy legújabb is,ami minden eddiginél túltett. Konkréttan attól az agyamat is eldobom, pedig olvastam a Q-annont és a palesztín gyerekek testeit édességbe csomagolva eladó Izraeli konteot is, amik azért nem piskóták valljuk be. De ami most jön az überel mindent. Szerencsére még nem terjedt el, akit érdekel jelezze. Szívesen ismeretem.

Most az érdekel, hogy mik voltak számodra a legképtelenebb, legbizarabb összeesküvéselméletek, amikkel találkoztál?

2021. máj. 18. 19:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést. Még olvasom a témát, mielőtt kifejtem, mert a legterjedelmesebb és egyben legbizarabb összeesküvés, szinte csodálkozom hogy ti nem találtatok még rá

Elég bonyolult, nem akarom addig elétek tárni míg én magam sem értem

Akit érdekel írjon ide

2021. jún. 4. 18:26
 12/23 anonim ***** válasza:
Engem érdekel...
2021. jún. 5. 13:55
 13/23 A kérdező kommentje:
Olyan bizonyítékok vannak rá, hogy eldobjátok az agyatok. Érdekel még valakit?
2021. jún. 22. 15:00
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem érdekel.Itt hitegeted az embereket hetek óta,hogy majd most már tényleg elárulod mi az,aztán semmi. Le van xarva.
2021. jún. 22. 15:03
 15/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de még nem értem a végére. Még olvasom. Nem tudom úgy bemutatni hogy én magam sem értem. Kis türelmet kérek még 1-2 hét és bemutatom
2021. jún. 22. 16:18
 16/23 A kérdező kommentje:
Érdekel még valakit? Hétvégén mutatom meg írd meg hogy érdekel-e
2021. júl. 6. 16:04
 17/23 A kérdező kommentje:
nagyon kemény
2021. júl. 6. 16:04
 18/23 anonim ***** válasza:
elvesztettem a fonalat
2021. júl. 6. 18:21
 19/23 A kérdező kommentje:
Olvasd végig a válaszokat. Érdekel-e az összeesküvéselmélet. Minden idők legnagyobbika. Most kánikula lesz hétvégén. Nem fogja elvenni az eszed? Halasszam későbbre a publikálást?
2021. júl. 6. 19:27
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát az enyémet biztosan nem. Bírom ezeket. De ez egyre jobban olyan mint valami játék vagy film trailere
2021. júl. 6. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!