Mik a "legelborultabb" összeesküvéselméletek?
Kedvelem a rejtélyeket, megoldatlan történeteket. Így az összeesküvéselméleteket is. Nagyon sok dolgot olvastam már össze. Most kialakulóban egy legújabb is,ami minden eddiginél túltett. Konkréttan attól az agyamat is eldobom, pedig olvastam a Q-annont és a palesztín gyerekek testeit édességbe csomagolva eladó Izraeli konteot is, amik azért nem piskóták valljuk be. De ami most jön az überel mindent. Szerencsére még nem terjedt el, akit érdekel jelezze. Szívesen ismeretem.
Most az érdekel, hogy mik voltak számodra a legképtelenebb, legbizarabb összeesküvéselméletek, amikkel találkoztál?
Amit én legutóbb láttam a youtube-on az az "Angolszász misszió" volt Bill Ryan-nel.
Elég érdekes,mit ne mondjak.Ebben van az,hogy Kína náthát kap,meg még egy csomó érdekfeszítő dolog.
Kíváncsi vagyok amúgy,mondhatod.
Engem érdekel, hogy mi a legújabb, ami mindenen túltesz.
Elvis él! (A hülyék meg eltemették...)
A 911-es megvan? A tavalyi Geronimo-féle elmélet róla mindent felülír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!