Alvási paralízis közben ha szemkötő van rajtam, ugyanúgy látom azokat a dolgokat amiket oda hallucinálok?
Mivel ez csak a képzeleted, a szemkötő nem fogja meggátolni.
Viszont nem tudom, hogy éled meg, de a szemkötő biztos segít? Azért elég para így is, de ha nem tudsz mozogni és még úgymond nem is látsz, szerintem sokkal rosszabb.
Na várjunk csak, ha ez valóban csak hallucináció, akkor azt nem akadályozhatja a szemtakaro, mert a hallucináció egy belső dolog, ugy, mint az álom, csak az agyban létezik.
Ha valamit a szemtakarótól nem látsz, az valóságos kell legyen.
Nekem volt, hogy alvásparalízisnél éreztem valamit és látni akartam.
Annyira látni akartam, hogy kintről láttam mindent ahogy fekszem és ahogy mellettem áll az a valami. Ha ilyenre képes voltam paralízis közben akkor egy szemkötő se fog meggátolni abban, hogy láss.
5., azért voltál rá képes, mert félig aludtál. Meg mert akartad látni. Ha valaki nem akarja látni, az becsukja a szemét, vagy elfedi azt.
4. Ha becsukod a szemed, vagy eltakarod annyira, hogy ne láss, akkor az álom rész nem mosódik össze a valósággal. A jelenlét hallucinációja megmarad a téves tudat szintjén, hogy van ott valami, meg a fenyegetettség érzeténél. Ez alól kivétel, ha úgy teszel, mint az 5., mert akkor visszasüllyedsz az alvás egy valamivel mélyebb szintjére, és vizuális ingereket is generálsz magadnak.
7 es valószínűleg nem a testen kívüli élmény hanem a szimpla álmodás jár együtt néha az alvásparalízissel(azaz visszaalszik az átélő).Nem hinném hogy ilyen könnyen átélhető lenne egy OOBE.
Amúgy mivel én mind 2 alkalommal a hasamon feküdtem és pont a párnán volt az arcom ezért látni nem láttam semmit. Viszont a többit megoldotta nekem az agyam mert úgy éreztem hogy valaki a hátamba térdel és belenyomja a fejem a párnába + a fülembe suttog. Szóval a szórakozás az meg volt csak vizuális ingerrel nem járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!