Teljesen felháborító a "A legnagyobb Titok" című könyv?
Ezt egyszerűen muszáj kiírnom magamból. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megvettem, és elolvastam... Az egész arról szól, hogy az, hogy te "Te" vagy, csak az elméd kitalációja. Helyette te valami hatalmas egységnek a része vagy, mindenkivel egyenlő és nincsenek érzéseid, nem szereted a családod, az anyád a gyerekedet, mert te azt csak kitalálod. :D
És igaz, nem halsz meg, de egy nagy rakás semmi leszel, csak egy tudat,minden nélkül. És még örülj is neki. :D
Egy ilyen, lelombozó... Elszomorító könyvet, ekkora hülyeséget életemben nem olvastam...
Valaki olvasta rajtam kívül?
Valamelyik tudat testvérem? :D
Szia lajoska!
Olvastad mi a könyvet, csak nem tudsz belőle semmit a gyakorlatba átültetni, mi?
Most meg jöttél ekézni mindent, ami ezzel kapcsolatos?
Szép szál gyerök lehetsz te ottan anyukád paneltelepi lakásában.
Igen, ugyanaz a szerzője a könyvnek. De ez az utolsó ez vállalhatatlan...
Pedig tényleg rengeteg könyvet elolvastam, de mire ezzel végigértem szinte depressziós lettem tehát... :D
Ezek szerint ránézek a gyermekeimre, tudom, hogy vannak de az, hogy szeretem őket és ragaszkodom hozzájuk csak az elmém kreációja és nem igaz... Mert a tudatom csak tudat és az elmét meg el kell nyomni. Áhh... Csak feldigesítem magam megint. :)
Szerintem is sajnos.
Plusz még egy dolog, hogy azt állította ez a tudat mindent körbeölel, de a macskákat és a kutyákat már nem pl. Hát szegény állatok, ugyanolyan tudatosak a maguk módján mint mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!