Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Közvetlen szembe az ablakom...

Közvetlen szembe az ablakom előtti táblára szállt egy varjú, aggódnom kellene?

Figyelt kérdés

Pár perce ott ül a hirdető táblán ami pont az ablakom előtt van.

Sosem volt ott varjú, csak galamb, az is néha ezért meglepődtem, hogy ezek a nagy madár ilyen közel van hozzám. Eddig csak akkor láttam őket mikor mászkáltam a városban. Most egy ideje ott ül. Hallottam, hogy ha gyakran látsz varjúkat az jelenthet valamit. Leginkább változásokat olvastam, de általában a halállal asszociálnak jelentésben. Sok ideig ott ült. Mostanában bárhol vagyok, egyre több varjút látok, ezeket a szürkés tollazatúakat félig feketések és nagy fekete csőrük van. Nem vagyok nagyon spirituális de most kissé félek, hogy ez akár lehet nekem üzenet is akár halál közeledtére, valami nagy változásra, vagy velem történő dolgokra is. Korábban nem tűnt fel, hogy ennyi varjút láttam volna és ilyen nagy testűek lennének. Korábban talán 1 éve, meg egy sáska repült be az ablakon ami sosem történt meg. Erre meg valami változásokat írtak jelentésnek, nagy változás fog történni, univerzális üzenet küldőnek írják a sáskákat..

2021. máj. 1. 02:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm 5-ös :)
2021. máj. 1. 16:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Egy varjútól mit kell félni, meg jelet tulajdonítani neki?

Babonaság.

A hollótól kell félni, az a túlvilág madara! Attól nem fogsz aludni!

[link]

2021. máj. 1. 16:30
 13/19 A kérdező kommentje:

a varjút is annak hallottam ezért kérdeztem :)

varjú-halál-változás ilyesmiket olvastam

2021. máj. 1. 16:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, még akkor is, ha nem látunk varjút vagy sáskát, az már nagyon is észrevehető, hogy nagy, globális szintű változások történnek ezen a bolygón. Ha szeretnél tájékozódni, hogy pontosan milyen események fognak bekövetkezni a jövőben, akkor érdemes elolvasnod ennek a kiváló kötetnek: [link] legalább az utolsó tíz fejezetét.
2021. máj. 2. 18:16
 15/19 A kérdező kommentje:
14.nyilvén nem globális változásokra gondoltam hanem mágikusra, spirituálisra nem véletlen van az ezotéria témában...ha a globális dolog érdekelne akkor a természettudományokhoz tettem volna ki!
2021. máj. 2. 20:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha azt hiszed, hogy a globális folyamatok mögött csak politikusok, üzletemberek és tudósok állnak, akkor valóban érdemes tanulmányoznod az általam fentebb ajánlott könyvet. A kötetben világosan fel van tárva, hogy ez a bolygó Mihály Arkangyal és a sárkány közötti harc színtere.
2021. máj. 3. 16:16
 17/19 A kérdező kommentje:
16.látom nem olvastad el figyelmesen mit írtam....
2021. máj. 3. 16:53
 18/19 anonim ***** válasza:

olvasom hogy milyen válaszok születtek még és meglátom ezt:

#10"Ödön megint kukkol" ok jómagam írtam, de meglepett ki az az Ödön, Odinnak kellet volna lennie!

de tessék egy cikk

[link]

én ha nagyon érdekel megnézem a spiri, az álom és a totem jelentését. persze csak állatoknál. de mint előbb is írtam szántó mellet közlekedem és ott szinte csak az van.

2021. máj. 3. 21:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Varjak a szomszédban

https://www.youtube.com/watch?v=XBrtjL8sYnk

Szerintem csak megkedveltek valamiért, nincs miért aggódni. :)

2021. jún. 5. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!